Son Konu

Yaşamla İlgili Soz

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Yaşamla İlgili Sozler
Yaşamla İlgili Guzel Sozler
Yaşamak ruyadır, gercekleştirmeyi bil Yaşamak gorevdir, tamamlamayı bilYaşamak şanstır, kullanmayı bil

Nasıl yaşamam gerektiğini anlamaya başladığımda,nasıl olmekte olduğumu gordum

Yaşamak cok kişi icin yiyip icerek olumu beklemektir

İnsan olmak ve hayatı hayvanlardan daha az anlamak ne hazin şey

Yaşama yeniden başlasaydım , saniyelerin nabzını tutardım

Yaşam insana verilmemiş, kiralanmıştır

Yaşamı komedi sananlar sananlar son espriyi iyi duşunsunler

Yaşamın bizim icin ne anlam ifade ettiği, hayatın karşımıza neler cıkarttığı ile değil, bizim hayatın karşısına cıktığımız tavırla belirlenir; başımıza gelenlerden cok, bizim olanlara verdiğimiz tepkiler ile gelişir

Yarın yeteneğimi kaybedecek olsam,harika zaman gecirdim der , yaşamaya devam ederdim Bugun icin yaşar,gelecek icin plan yapardım

Hayat bir bisiklete binmek gibidir Pedalı cevirmeye devam ettiğiniz surece duşmezsiniz

Hayat geriye doğru anlaşılabilir, ancak ileri doğru yaşanır

Cocukluğumuzda daima bir an vardır ki, kapı acılır ve geleceği iceri alır

Yaşam bir satranc, altmışdort karenin dışında olmakda var, piyon olmakda var, mat olmak da

Davamız hayata uymak değil, hayatımızı Hakk'a uydurmaktır

Yaşamın değeri, uzun yaşanmasında degil, iyi yaşanmasındadır Oyle uzun yaşamışlar vardır ki, pek az yaşamışlardır Doyasıya yaşamak, yılların cokluguna degil, sizin coşkunuza bağlıdır

Hayat oyle lanet birşey ki; sustuğunda konuşmadın diye pişman eder, konuştuğunda ise susmadığın icin kahreder
Hayat seni oyle bir noktaya getirir ki kendini sevdiklerinle savaşırken ve nefret ettiklerinle sevişirken bulursun Uzulursun, pişman olursun sonra biraz zaman gecer ve tersinin bu dunyada işlemediğini anlarsın

Üst Alt