B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 27 Kas 2023 #1 Yasemin Yıldız Yıldızlara Sordum Seni Şarkı Sozleri Her gece duşundumm seni sabaha kadar Olene dek seveceğim mahşere kadar Guneş gibi yaktın beni kalbime girdin her zaman icimdesin sen aşkım sevgilim Yıldızlara sordum seni sevgilim nerde Dediler ki yar aşkından donmuş deliye Yıldızlara sordum seni sevgilim nerde Dediler ki yar aşkından donmuş deliye Yarim seni bekliyorum gozum yollarda Cok ozledim bir tanem tez gel yanıma Duşuncelerin icinde beklerim seni Biliyorum sen de canım ozledin beni Kara gozlerin canım bakamıyorum Şunu bil ki sen herşeyden cok seviyorum
Yasemin Yıldız Yıldızlara Sordum Seni Şarkı Sozleri Her gece duşundumm seni sabaha kadar Olene dek seveceğim mahşere kadar Guneş gibi yaktın beni kalbime girdin her zaman icimdesin sen aşkım sevgilim Yıldızlara sordum seni sevgilim nerde Dediler ki yar aşkından donmuş deliye Yıldızlara sordum seni sevgilim nerde Dediler ki yar aşkından donmuş deliye Yarim seni bekliyorum gozum yollarda Cok ozledim bir tanem tez gel yanıma Duşuncelerin icinde beklerim seni Biliyorum sen de canım ozledin beni Kara gozlerin canım bakamıyorum Şunu bil ki sen herşeyden cok seviyorum