Son Konu

yaşlılar diyalogu koptum ya=)

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
yaşlılar diyalogu koptum ya ) yaşlılar için abiyeler yaşlı abiye ben bu sabahleyin bayaga bir güldüm arkadaşlar sabahleyin kahvaltı için ekmek almaya markete gittim ordada ihtiyar bir teyze burayı kıyafetçi sanıyor sanırım gözleride o kadar ii görmüyor kulaklarıda agır işitiyor neyse bayan marketteki abiye diyorki oglumm tulum varmı tulum? adam: değil teyzem yok burda kimse tulum yemez bayan:neee evladım anlamadım adam:teyze burda kimse tulum yemez beyaz vereyim mi sana onunda tadı çok güzeldir bayan: ya ya bende zaten beyaz istiyordum fistanların altına adam:ne fistanı teyze kadıni:hadi evladım hadi oyalama benide ver iki tane beyaz adam:gitti iki tane beyaz peynir getirdi teyze tadına bakacan mı bayan:neee evladım ne olmuuşşyaslilardiyalogukoptumya5c51af32d7d6dalt :D Big Grin :D adam:bıçagın uçunda peyniri uzattı al bak teyze tadını begenirsen vereyim kadın:nasıl bakacam evladım beyazın tadına bakılmaz ancak o sırada markete harun amca geldi oda ihtiyar öyle ii işitmez lakin cin gibi görür herşeyi harun amca:kadına hanım bayan al al ben baktım tadına hoş güzel tam bizim gibi yaşlılar için zaten dişimiz değil emerken de eriyor tam bizlik bayan:nee neyi emiyorsun sen be adam bagırmaya başladı harun amca:beyaz peyniri hanım sen sormadın mı nasıl bakacam tadına diye ast ben gülmekten yıkıldım ya ayh çok komiklerdi sonra yaşı teyze:evladım ben yiyecek degil giyecek istiyorum fistanlarımın altına bacaklarım görünmesin die ya teyzem her yerin görünse nolcak senin yaşın olmuş 96 merketçi abi napacagını şaşırdı durdu gülüyor o kadar teyzem burası kıyafetçi degil fakat market market gel ben seni götüreyim kıyafetçiye id bayan:elindeki bastonu abiye vurdu madem bura kıyafetçi degil ne diye iki saattir oyalıyorsun beni senin babanda zaten yalancıydı sende öylesindedi ve gitti ya çok güldüm ya eyvah oldu abiye iyilik yapip derken bastnu yedi kafaya buda benim tarafımdan yane umutsuzvakayım ismiyle yayınlanmıştır )​  

Üst Alt