Yaz geliyorrrr kulağımız okumuş sıcak yaz günlerinde tez canlı ğparçalar ile coşacağız bir çok sanatçımız yeni albüm hazırlıkları içerisindeler ÜNLÜLERİN ALBÜM SAVAŞI BAŞLIYOR 1548638475 1548638475 yazgeliyorrrrkulagimizaydin5c4e591063b14yazgeliyorrrrkulagimizaydin5c4e591063b14 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberunluuuuu%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg BAHAR AYININ GELMESİYLE BİRLİKTE SANATÇILAR ARASINDAKİ ALBÜM SAVAŞLARI DA BAŞLANGIÇ ALDIÜNLÜLER ŞARKILARINI HAYRANLARINA BEĞENDİRMEK İÇİN KIYASIYA YARIŞACAK Sezen Aksu’dan iki şarkı aldı Tarkan yeni albümünü Nisan ayında çıkartacak Sezen Aksu'dan iki parça bölge sanatçının şehir halkı kent gezerek turne oluşturacağı söyleniyor Albümün ismini ve hangi tür şarkılardan oluştuğunu giz gibi saklayan sanatçının yakın dostlarına “Mutasyon harikulade olacak dediği öğrenildi Son albümünün Remix’ini çıkarıyor Serdar Ortaç, geçen yıl çıkardığı 'Nefes' albümündeki parçaların remixlerinden oluşan bir albümle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor Albümde hem 'Şikayet', 'Bu nasıl ayrılık', 'Harcamasın', 'İki Gözüm' adlı 4 yeni parça da bulunacak Ortaç albümünde 'Ayrı Gitme' adlı parçasını da rap olarak söyledi YENi ‘ÇAKKIDI’ YOLDA Kenan Doğulu yaza bomba gibi girmeye hazırlanıyor Doğulu’nun Sezen Aksu’nun kapısını Çakkıdı gibi bir şarkı için aşındırdığı söyleniyor En iyisini yapmak istiyorum Yeni albümünü Mayıs sonunda çıkartmayı planlayan Aşkın Nur Yengi bir yana kayıtlarını sürdürüyor, diğer yanlamasına şarkı seçimini tamamlamaya çalışıyor Usta “En iyi albüm benimki olsun diye çalışıyorum diyor 2 albüm hazırladı Ünlü artist Kıraç, bahara iki albümle girmeye hazırlanıyor Garibiye adındaki birincil albümünde artist Anadolu türkülerini seslendirecek Diğerinde ise rock müzik söyleyecek Kıraç “Merak edenlere söylüyorum Garibiye benim memleketimdir diyor Herkesi utandıracağım Hande Yener’in yeni albümü Nisan ayında çıkıyor 'Hayrola' isimli yeni albümü için şarkıcı, “Herkesi utandıracağım Çünkü çok iyi bir iş yaptık Bu yaz benim şarkılarım konuşulacak diyor id