M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 5 Ara 2023 #1 Yaz İçin Portakal Suyu Tanımı İçin Malzemeler 4 adet portakal 2 adet limon 4 su bardağı su Şeker (Damak tadına göre) Zerdeçal Yaz İçin Portakal Suyu Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Portakal ve limonlar dilimlenir. 2 portakal 1 limon olacak halde 2 poşete koyulur. Düz bir yerde dondurulur. Dondurucudan çıkan bir poşet meyve biraz şekerle evvel rondodan, daha sonra sulandırılıp blenderdan geçirilir. Posa süzülür. Süzgeçteki posa yine tıpkı formda sulandırılıp blenderdan geçirilir ve süzülür. Hazırlanan meyve suyuna yeteri kadar şeker eklenir. Ben renk yoğunluğu için bir tutam zerdeçal kullandım. Bu tanımı kıştan yaz için bol ölçüde hazırlayabilirsiniz. İki sürahilik ölçüdür. Tarifin tamamında portakal kullanabilirsiniz. Afiyet olsun Videoyu izlemek için tıklayın kanalıma takviye olursanız sevinirim. Yaz İçin Portakal Suyu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yaz İçin Portakal Suyu Tanımı İçin Malzemeler 4 adet portakal 2 adet limon 4 su bardağı su Şeker (Damak tadına göre) Zerdeçal Yaz İçin Portakal Suyu Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Portakal ve limonlar dilimlenir. 2 portakal 1 limon olacak halde 2 poşete koyulur. Düz bir yerde dondurulur. Dondurucudan çıkan bir poşet meyve biraz şekerle evvel rondodan, daha sonra sulandırılıp blenderdan geçirilir. Posa süzülür. Süzgeçteki posa yine tıpkı formda sulandırılıp blenderdan geçirilir ve süzülür. Hazırlanan meyve suyuna yeteri kadar şeker eklenir. Ben renk yoğunluğu için bir tutam zerdeçal kullandım. Bu tanımı kıştan yaz için bol ölçüde hazırlayabilirsiniz. İki sürahilik ölçüdür. Tarifin tamamında portakal kullanabilirsiniz. Afiyet olsun Videoyu izlemek için tıklayın kanalıma takviye olursanız sevinirim. Yaz İçin Portakal Suyu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı