Yengec Burcu Bebeği 22 Haziran22 Temmuz
imagesyengecburcubebegi5adfef1a7ba5c
En sevdiği cumle: beni sev, bana sarıl, beni op!
İyi yonleri: hassas, kibar, sevgi dolu, koruyucu, karşı tarafı anlayan
Olumsuz yonleri: kolaylıkla keyfi kacar, aşırı duygusaldır, aşırı duyarlı ve alıngan olabilir
Yengec burcundaki bir bebekle oynamak oldukca eğlencelidir, ancak yengec bebeğinin ruh hali o kadar değişkendir ki, bu ozelliiyle burclar arasında en duygusal ve hassas olanıdır Yengec burcu cocukları kendilerini guvende hissetmek ihtiyacı duyarlar Bunun icin de anne babalarının dizlerinin dibindenayrılmazlar Onları anne ve babalarının herzaman yakınlarında biryerlerinde bulabilirsiniz ve evlerinin sıcak ortamlarından gercekten cok hoşlanırlar
Değişiklikten hoşlanmazlar, odalarında yapılan en ufak bir değişiklik bile kendilerini guvende hissetme duygularını olumsuz yonde etkileyebilir Yengec bebeği gercekten de cok hassastır, bu da kolaylıkla incineceği ve kırılacağı anlamına gelir
Ruh halindeki değişiklikler bazen o kadar belirgindir ki kahkahalarla gulerlerken bir anda ağlamaya başlayabilirler ve bunun tersi de sozkonusu olabilir Yengec burcu cocuğunuzun bir hata yaptığını duşunduğunuzde ona bunu yumuşak bir dille anlatmalısınız Sizin heyecanlandığınızı ve kızdığınızı gorduğunde bir anda kendini affettirmek icin gozyaşlarına boğulabilir
Cocukluklarında sulu gozluolabilen bu cocuklar buyuduklerinde diğerlerine duyarlı, sevilen ve merhametli bireyler haline gelirler