Son Konu

Yengeç Burcu Bebeğinin Özellikleri

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Yengeç Burcu Çocuğunun Özellikleri
Yengeç Burcu Bebekleri
Yengeç Burcu Bebeği nasıldır

En sevdiği cümle: beni sev, bana sarıl, beni öp!

İyi yönleri: hassas, kibar, sevgi batmış, koruyucu, karşı tarafı anlayan

Negatif yönleri: kolaylıkla keyfi kaçar, aşırı duygusaldır, fazla sağduyu ve hassas olabilir

Yengeç burcundaki bir bebekle oynamak oldukça eğlencelidir, fakat yengeç bebeğinin ruh hali pek değişkendir ama, bu özelliiyle burçlar arasında en hissi ve hassas olanıdır Yengeç burcu çocukları kendilerini güvende hissetmek ihtiyacı duyarlar Bunun için de anne babalarının dizlerinin dibindenayrılmazlar

Onları anne ve babalarının herzaman yakınlarında biryerlerinde bulabilirsiniz ve evlerinin sıcak ortamlarından fiilen fazla hoşlanırlar

Değişiklikten hoşlanmazlar, odalarında yapılan en minik bir değişim bile kendilerini güvende idrak etme duygularını negatif yönde etkileyebilir Yengeç bebeği doğrusu de fazla hassastır, bu da kolaylıkla incineceği ve kırılacağı anlamına gelir

Ruh halindeki değişiklikler bazen pek belirgindir ancak kahkahalarla gülerlerken bir anda ağlamaya başlayabilirler ve bunun tersi de sözkonusu olabilir Yengeç burcu çocuğunuzun bir kusur yaptığını düşündüğünüzde ona bunu yumuşak bir dille anlatmalısınız

Sizin heyecanlandığınızı ve kızdığınızı gördüğünde aniden kendini affettirmek için gözyaşlarına boğulabilir
Çocukluklarında sulu gözlüolabilen bu çocuklar büyüdüklerinde diğerlerine aklıselim, sevilen ve yufka yürekli bireyler haline gelirler *

Üst Alt