Son Konu

Yeni Aşk Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2019 Aşk Ve Sevgi Sozleri

Sen gecmişin herhangi bir yolsuz sevdası diye anıyorsun beni oysa ne yollar aradım o sevdaya ama bilmiyorsun cocuk bilmiyorsun

Depremle girdin gonlume,fay hattı cizdin yureğime,artcılar hala devam etmekte, ozlenmektesin bitanem dokuz nokta dokuz şiddetinde

Tatlı biri var sevilmeye değer, guzel biri var gorulmeye değer, iyi dostlar var ozlenmeye değer, ama biri varki can vermeye değer!

Golgeler duşsede yureğinin ustune guneşini sakın sondurme, umut yoksa yarınlar uzak kalır insana, unutma Bir Sen Daha Yok Bu Dunyada

Sevgi sevilen kişiye sunulan bir armağandır kabul edilmesi ya da geri cevrilmesi onemli değil onemli olan sevginin sunulmuş olmasıdır

Fazla buyutme kendini, en fazla sevebildiğim kadarsın dahası yok

Guzellik; sadece guzel olan şeylerde değil, Guzel gormek istediğin herşeydedir

Bugun sigaramın uzerine adını yazdım sigaram bittiğinde seni unutacam sanmıştım ne bilirdimki seni nefes icime cektiğimi

Deniz sesimi duyarmı? dağlar dinlermi anlatsam seni? huzunluyum desem care olurmu gokyuzu? salarmı bulutları peşine ilgilenirmi ruzgar yardım edermi seni bulmama ???

Aşkım aşkım diye ağlayacaksın başını taşlara hergun vuracaksın sesini duyan yokki ağlayacaksın sen gittin şimdi sıra bende ben bittim şimdi sıra sende

Seviyorum seni olumsuz bir aşk ile, butun kalbim hayatım seninle, olecek dahi olsam bu kalp ile son nefesimde haykıracağım seni seviyorum diye

Sanal dunya diyorlar buraya,uğradım gectim Beklediğim ufak bir telefon goruşmesiydi, artık ondanda vazgectimGideceksen git yolun acık olsun, gozlerinde yureğinde huzur bulmuştum al istemem o da senin olsun

İnsan tırmanırken dağın kafa tutmasına razı olmalıdır

Herzaman doğru soyle,ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın

Seni dar ağacındaki bir mahkumun ,hayatı sevdiği kadar seviyorum

Ben senin ne yarin nede canın ben senin ne sevdiğin ne baharın ben senin belki umrunda değilim ama sen benim sen benim nefesimsin

Hayatın en guzel anı herşeyden vazgectiğiniz zaman Sizi hayata bağlıyan biri olduğunu duşunduğunuz andır

Ertesi gun sana kavuşmayacağım icin, uyumadığım geceler var benim

Aşkın Hikayesini, Durmaksızın Feryad Eden Bulbule DeğilSessiz Sedasız Can Veren Pervanelere Sor

Sevgin nefrete donuşunce bu sana ancak yuk olur Muhakkak sadece hamallar yuk altında guzel yurur

Huuu Sen, bu sevdaya doymuş hicbir Aşık gordun mu?

İcin de bulunduğu, yuzup durduğu denize doymuş balık gordun mu?

Hicbir mal sizin değil, neyi boluşemiyorsunuz ? Hicbir can sizin değil niye dovuşuyorsunuz ?

Corap değiştirir gibi sevgili değiştiren,her yeni ilişkide temiz sayfa actım diyenlere sesleniyorum:Sizin defter kac ortalı?

Bir Ve tek Sozumsun Sen benim Hayataki Tek Gozumsun Seviyorum Seni Bebeğim Sen Benim ozumsun

Aşkı Sana Dair Şarkılarda Arıyorum Ama Hic bir Şarkı Seni Anlatamıyor Bana Sen Kelimelerle Anlatılamayan insansın

Nefes Aldığım her Zaman isminle hayata Başlıyacağım Aşkım resmine bakıp dua edicem bebeğim

Şimdi Seni Duşunuyorum Guluşunu gozlerini ve bana Aşkım deyişini

Ben Aşkı uzaklarda Değil bebeğim Senin Gozlerinde Aradım Ellerinde Hissettim Nefesinde Farkına Vardım

Cıkar Beni Dipsiz Kuyuların Karanlık Sessizliğinden Kalbinle ışık Ver hayatıma gozlerinle heyecan ver damarlarıma Aşkım

Seninleyken Kısa Sureli Zamanlarımızda uzun omurlu Anılara imza Atıyorum bebeğim

Aşkın nedemek olduğunu bilen tek insansın seni bu yuzden seviyorum

Aşk Seninle Yaşanacak Kadar Guzel Sensiz Yaşanmayacak kadar iLLet bir Acı ve tutku

Eğer Dunyada Aşk Olmasaydı Kimsede Acıma Vicdan Duygusu Olmazdı

Bir guluşune Bu Hayatımı fedaa Ederim Klasik Lafların Tek Kralıyım

Odalarımdaki Sessiz ve Boş Duyguların Adamı Oldum, Seninle Hayat Buldum Ve Sensiz yeniden Odamda işe yaramaz Oldum

Gel Bu Hayata Birlikte Gulelim hayat Bile Kıskansın Aşkımızı inadına guLeLim hayata Belki ozaman anLar Acıların icinde Gulmeyi

Sen Zaten Artık icimde bir Alevsin Kalbimde Merkezsin beynimdeki Duşuncelersin Nefesimdeki Sessin, Sen benim icimdeki BENsin Aşkım

Terk Edilmiş Sohbaharların Duygusuz Kalmış Veysimlerin Adamıyım bana Yaz Yaşatmak iStermisin Bebeğim?

Gulsun Yuzun uzulmesin Sıcak kalsın Ellerin titremesin bana baksın gozlerin Gulsun Yada Ağlasın Ama Sadece Bana Baksın Aşkım

Ben Seni uzun Gecelerde Sabahlarken ismini Duvarşara Yazarak Sevdim Aşkım
Aşağıdan sizde gonderiniz

Bilirim Sonu Yok Bu Aşkin Sensiz Gecen Gunlerin Eriyip Guze Dondu OmrUm UstUste Kac Olum Ne Zaman Bir Ben Duşunsem Boyle Sere Serpeyim Ne Zaman Bir Bir Sen Dusunsem Nezaman Bir Yar Duşunsem Yuregim Sızlar Her Aksam Gel

Üst Alt