bilgiliadam
Yeni Üye
Yeni Atanan Oğretmenlerden Hangi Belgeler İstenecek?
Yeni atanan oğretmenler gorevlerine başlarken hangi belgeleri ibraz etmek zorundadır?
İşte oğretmenlerin goreve başlama esnasında istenecek belgelerin listesi;
Goreve Başlama Esnasında oğretmenlerden İstenecek Belgeler
imagesyeniatananogretmenlerdenistenenbelgeler20195af97fda0962e
1) Lisans Diploması veya Mezuniyet Belgesinin aslı veya kurumunca onaylı
2) Orta Oğretim Alan Oğretmenliği Tezsiz Yuksek Lisans veya Pedagojik Formasyon Belgesi,
3) Diploma Denklik Belgesi,
4) Felsefe bolumu mezunlarından; 16 kredi sosyoloji, 16 kredi psikoloji aldığına, Sosyoloji bolumu mezunlarından ise 8 kredi mantık, 16 kredi felsefe, 16 kredi psikoloji aldığına dair belge (Bu belge pedagojik formasyon belgesi yerine kullanılamaz),
5) EK5d Adli Sicil Durum Beyanı (İl Milli Eğitim Mudurluğunden temin edilecektir) ile adli sicil kaydı bulunanlardan Sabıka Sorgulama Belgesi,
6) Kamu kurum ve kuruluşlarında halen aday ya da asıl Devlet memuru olarak calışanlardan KPSSP10 sonucuna gore İlk Atama bicimiyle başvuracaklardan Muvafakat Belgesi (EK5b),
7) EK5c Askerlik Durum Beyanı ile bakaya kalanlardan Kovuşturmaya yer olmadığına dair mahkeme kararı
8) KPSSP10 sonuc belgesinin aslı veya bilgisayar cıktısı,
9) Son altı ay icinde cekilmiş uc adet vesikalık fotoğraf,
10)Gorev yapmasına engel bir halin olmadığına dair Sağlık Durumu Beyanı (İl Milli Eğitim Mudurluğunden temin edilecektir) (EK6),
11) Onaylı Elektronik Başvuru Formu,
12) Mal Bildirimi (İl Milli Eğitim Mudurluğunden temin edilecektir) ,
13) Bağlı olduğu Askerlik Şubesinden alınmış Askerlik Durum Belgesi,
Yeni atanan oğretmenler gorevlerine başlarken hangi belgeleri ibraz etmek zorundadır?
İşte oğretmenlerin goreve başlama esnasında istenecek belgelerin listesi;
Goreve Başlama Esnasında oğretmenlerden İstenecek Belgeler
imagesyeniatananogretmenlerdenistenenbelgeler20195af97fda0962e
1) Lisans Diploması veya Mezuniyet Belgesinin aslı veya kurumunca onaylı
2) Orta Oğretim Alan Oğretmenliği Tezsiz Yuksek Lisans veya Pedagojik Formasyon Belgesi,
3) Diploma Denklik Belgesi,
4) Felsefe bolumu mezunlarından; 16 kredi sosyoloji, 16 kredi psikoloji aldığına, Sosyoloji bolumu mezunlarından ise 8 kredi mantık, 16 kredi felsefe, 16 kredi psikoloji aldığına dair belge (Bu belge pedagojik formasyon belgesi yerine kullanılamaz),
5) EK5d Adli Sicil Durum Beyanı (İl Milli Eğitim Mudurluğunden temin edilecektir) ile adli sicil kaydı bulunanlardan Sabıka Sorgulama Belgesi,
6) Kamu kurum ve kuruluşlarında halen aday ya da asıl Devlet memuru olarak calışanlardan KPSSP10 sonucuna gore İlk Atama bicimiyle başvuracaklardan Muvafakat Belgesi (EK5b),
7) EK5c Askerlik Durum Beyanı ile bakaya kalanlardan Kovuşturmaya yer olmadığına dair mahkeme kararı
8) KPSSP10 sonuc belgesinin aslı veya bilgisayar cıktısı,
9) Son altı ay icinde cekilmiş uc adet vesikalık fotoğraf,
10)Gorev yapmasına engel bir halin olmadığına dair Sağlık Durumu Beyanı (İl Milli Eğitim Mudurluğunden temin edilecektir) (EK6),
11) Onaylı Elektronik Başvuru Formu,
12) Mal Bildirimi (İl Milli Eğitim Mudurluğunden temin edilecektir) ,
13) Bağlı olduğu Askerlik Şubesinden alınmış Askerlik Durum Belgesi,