Son Konu

Yeni Cuma Gunu Mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Cuma Gunu Mesajları 2019

Hayırlı cumalar diliyerek sizler icin hazırladığımız en guzel cuma gunu mesajlarını sayfamızda paylaşıyoruzCuma gunu, muminlerin bayramıdır Cuma gunu yapılan ibadetlere iki kat sevap verilir Bugun işlenen gunahlar da iki kat yazılır Bundan dolayı ki Cuma gununu, gunahlardan kacarak ibadetle gecirmeye calışmalıdır! Hadisi şeriflerde buyuruluyor ki: '' Cuma gunu gunah işlemeden selametle gecerse, diğer gunler de selametle gecer

Bu mubarek ve hayırlı gunde sevdiklerinize, akrabalarınıza, eş ve dostlarınıza gonderebileceğiniz en guzel cuma mesajları

imagesyeni2019cumagunumesajlari5ad91692b9c36

Nasıl yaşarsan oyle olursun Oyle bir yaşaki Rabbim, kulum senden razıyım desinHayırlı Cumalar!

Once yollar uzanır hakka yurumek icin, tomurcuklar guller acar onu gormek icin, dua eden biri var senin icin sende dua et ALLAH icin cumanız mubarek olsun

Guneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla suzulen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en guzel duygu sizle olsun Hayırlı cumalar dilerim

Mevlana diyor ki; Dua edecek guzel bir gonlun yoksa, guzel yurekli insanlardan dua iste Hayırlı Cumalar!

Omrune omur katılsın, Gonlune meltem sacılsın Bu mubarek gunde melekler dort yanını sarsınDerdine derman, gonlune iman dolsun! Hayırlı Cumalar

Ey Rabbimiz! Bu gun edeceğimiz dualarımızı kabul et ve bizi Makamı Mahmuda komşu olmaya mazhar olanlardan eyle Hayırlı Cumalar

Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin Actık gonlumuzu sana, sen imdat eyle, sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle

Gunlerin en değerlisi cuma dır Cuma gunu Bayramlardan ve Aşure gununden daha değerlidir Cuma gunu dunyada ve Ahirette muminlerin bayramıdır Cumanız Mubarek Olsun

Gunlerinizin en faziletlisi cuma gunudur Bu sebeple o gun bana coksa Salavat u Selam getiriniz Zira sizisin Salat u Selamlarınız bana sunulur Selam ve Dua ile Hayırlı Cumlar!

Allah'ın Selamı Rahmeti, Bereketi uzerimize olsun! Gunumuz aydın Cumamız Mubarek Olsun! Hayırlı Cumalar

Rabbim! Gonlumun tesbihine umut boncukları dizdin tane tane Her cekişte AFF diyorum ve sığınıyorum Rahmetine Sen affedicisin affetmeyi seversin Bizleri de AFF Eyle! Dua İle Hayırlı Cumalar

Rabbim Seni bugun de dua edenlerden her daim şukredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennet te gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar

Oyle bir dua et ki; gunahın tovbenin buyukluğunden ağlasınŞeytandan yaradana sığınki sefsin seni değil; sen nefsini yakasın ~ Hayırlı Cumalar ~

Allah'tan bir dua gibiPeygamber'den bir amağan gibi sevabınız bol olsun! Hayırlı Cumalar

Selamun Aleykum Eğer Din, Olumden once bir işe yaramazsa, Olumden sonra hicbir işe yaramayacaktır '' Hayırlı Cumalar!

imagesyeni2019cumagunumesajlari5ad9169429802

Üst Alt