Son Konu

Yeni Damar Sozler - En Yeni Damar Mesajlar 2011

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Yeni Damar Sozler 2019

Yeni Damar sozleri Etkileyici Damar sozleri

senin ne olduğun benm icn onemli deilsonucta gozlerimn sanabaktığı kadarsınben o gozleri senden cektiğim an hoşbir anı olarak kalsın

DertLeri Koy Kenara geL yanıma Cuzdan doLu Para Duşmen Dara Askım Askı Bosver sımdıLıq Kes Sesini Yapma biLmisLiq

sen benim farkımı farkedemedin, artık farketsen de farketmez, beni farkedenler senden COK FARKLI!!

bir şiirin icine sığındım,ayrılıklar bitince haber verin!!!

yanımda kimse olmadığından değil yalnızlığım,yalnız olduğumu soyleyebileceğim kimsem olmadığı icin yalnızım

kac sokak var gorduğumde ağladığım bilirmisin? yalnızlıktan midem bulanır gel desem gelirmisin?

aşık olmak değil bir omur boyu sevmektir marifet

hayat kalbini okuyacak bir şarkıcı yaratmadıysa, aklını konuşacak bir filozof yaratır

olum oncesi yorgunluk var gozlerimde golgem bile boğmak icin fırsat arıyor!!!

bıcaklar kesmedi de tenimi bir kotu sozle oldum

duşunce şeytandan davranış tanrıdandır hangi duşuncenin davranışa donuşeceğine karar verense insandır!!!

zaten buyuk aşkların adamı olamazdın sen adresim yalnış kahramanım yalnıştı!

Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak

Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz, buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz

A$k KıZ Arkada$ıNıN DuDaqıNDaN OpMeK Kadar UcuZsa ßeNDe O A$kI SaTaCaK KaDaR $eReFSiZiM

butun trajediler olummle biter butun komediler ise evlilik le!

sevda dudaklarımdan akan sozcukler değil yureğimde kanayan yaram

zırhın icinde olan kaderdir evladım insan değil

Üst Alt