Son Konu

Yeni WatchOS ile gelen tüm yenilikler!

dagcı

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
ana1-AmbY_cover.jpg

Eğer bir akıllı aygıt kullanıcısıysanız, muhtemelen en çok beklediğiniz şey işletim sistemi güncellemesi olabilir. İşte şayet bu fikirdeyseniz ve Apple kullanıcısıysanız, bugün sizin gününüz demektir. Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Apple, WWDC2022’nin birinci gününde evvel iOS 16’yı daha sonra ise watchOS 9’u tanıttı.

Akıllı saatler için geliştirilen watchOS işletim sisteminin yeni sürümü olan watchOS 9 ile birlikte, Apple’ın akıllı saatlerini kullanan teknoloji seveler birçok yeniliğe kavuşacak. Buna nazaran en değerli yenilik elbet ki akıllı saatlerin yeni orta yüzlere kavuşması olacaktır. Tabi bu işin tasarımsal boyutu.

Yeni WatchOS ile gelen tüm yenilikler!

Eğer biraz daha teknik özellik meraklısıysanız, watchOS 9 bu manada da ziyadesiyle bonkör davranıyor. Buna nazaran yeni sürümde uyku düzenleyicisinden tutun da, ilaç denetim sistemine birçok yenilik bulunuyor. Yani artık Apple Watch kullanıcıları gece uykularının daha derin tahlilini yapabilecek ve uyandıklarında nasıl bir gece geçirdiklerini çok daha net bir formda görebilecekler.

Öte yandan Apple, yeni işletim sistemi sürümünde sıhhat hizmetlerinin geliştirilmesini de ihmal etmemiş. Umuyoruz ki hiç gereksiniminiz olmaz lakin şayet birden fazla ilaç kullanmanız ve bunları da muhakkak dönemler halinde almanız gerekiyorsa, artık watchOS 9 bu husustaki en kıymetli yardımcınız olacaktır.

Tabi yeni sürümün özellikleri bunlarla hudutlu değil. Daha kapsamlı takvim uygulaması, gelişmiş Qwerty klavye dayanağı, arttırılmış spor uygulamaları da tekrar yeni sürüm ile birlikte Apple Watch kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştıracak olan yeniliklerden yalnızca kimileri.

Üst Alt