Yeni yıl da umutların gercek, gerceklerin mutlulukların sonsuz olsun! İyi Yıllar…
Getirdiği mutluluğun tum kotulukleri unutturacağı, başarıların tum başarısızlıkları yok edeceği guzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle
Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle kotusuyle bir yıl daha gecti Hoş geldin yeni yıl Mutlu yıllar dostum!
İşte sonunda buldum! Neyi mi? Sana gonderebileceğim dostluğumuzun, yeni yılda da devam edeceğini anlatabilecek sıcacık bir, yeni yıl mesajını; Mutlu Yıllar!
Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır 2019 yılında tum umutlar ve başarılar seninle olsun Mutlu Yıllar dilerim
En işe yaramayan gunumuz hic gulmediğimiz gundur 2019 yılının dolu dolu ve geniş en icten gulumsemelere acılması dileğiyle mutlu yıllar
Yeni bir yılda yuzunden gulucukler, gonlunden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar
Cok kazanclı, keyifli, sevgi dolu, başarılı bir yıl olması dileğiyle
Yeni yılda hayatı tutabilmek, sevgiyi kacırmamak, keşke dememek icin duşlerini ikiyle carp bu kez ve onları gercekleştirecek zamanı ayır kendine Mutlu Yıllar!
Ho ho ho! Mutlu yıllar! Yepyeni bir yıla sevgiyle, sevenlerinle, sevdiklerinle merhaba de? Noel Baban…
Bulutsuz gokyuzu senin olsun demiştim; umitlerin solmasın, tukenmesin diye Yeni yılda hıc umitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle İyi yıllar!
Geleceği oluşturacak her yeni gunun bir onceki gunden daha guzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle Mutlu Yıllar!
Yaşamınca guzel yıllar, mutlu yarınlar, dostca dostluklar hep senin olsun Mutlu Yıllar!
Yeni yılda tum dargınlıkların bitmesi ve barış icinde yaşanması dileğimle…
Baharda gelinciklerin en guzel başlangıcları mujdelemesi gibi yeni yılda da tum guzelliklerin sizinle olması dileğiyle? Nice mutlu yıllara!
Yeniyılın sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanc getirmesi dilekleriyle Neşe dolu yıllar!
Yeni Yıl; Turkiye icin umutlu, bereketli, yaşanan tum olumsuzlukların tersinin yaşanacağı bir yıl olmasını dileriz… Nice Yıllara…
Şeker gibi tatlı, masal gibi guzel bir yıl diliyorum
2019 daha fazla umut, daha fazla sevinc, daha fazla mutluluk getirsin Yaşamında guzel yıllar, mutlu yarınlar, gercek dostluklar hep seninle olsun
Yeni yılın sana ve tum sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim Mutlu Yıllar!
Geleceği oluşturacak her yeni gunun bir onceki gunden daha guzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle Mutlu Yıllar!
Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, coğalan sevgilerin habercisidir 2019 yılı da boyle olsun ama hep guzel olsun Nice Yıllara
Yılı oyle bir yıl olsun ki, 2019 yılının tum olumsuzluklarını bize unutturabilsin İsteklerimizin gercekleşeceği bir yıl dileğiyle
Bulutsuz gokyuzu senin olsun demiştim; umitlerin solmasın, tukenmesin diye Yeni yılda hic umitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle İyi yıllar!
Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!
Sevgi bestesinin tınılarını yureğinizde hissedeceğiniz, umitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gulucuklerinizin hic bitmeyeceği, barış dolu bir yıl dileğiyle…