Yeni Yıl Kutlama Sozleri
Yeni Yıl Kutlama Mesajları
Yeni Yıl Kutlama Sms
Yılbaşı Kutlama Sozleri
imagesyeniyilkutlamamesajlari5ad930f113bf3
Yaşamınca guzel yıllar, mutlu yarınlar, dostca dostluklar hep senin olsun MUTLU YILLAR!
Yeni bir ıyla girerken sevgi ve barış diliyorum Savaşların, acıların ve felaketlerin, gecip giden koca bir ıyl gibi geride kalması umuduyla Nice ıyllara!
Yeni bir yılda yuzunden gulucukler, gonlunden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar
Yeni yıl bizlere kutlu olsun Yeni ıyl sizlere de kutlu olsun Sağlık, başarı ve mutluluk dolu olsun
Yeni yılda tum dargınlıkların bitmesi ve barış icinde yaşanması dileğimle
Yeni yılda, her şeyin gonlunuzce olmasını diler, tum beklentilerinizin gercekleşmesini temenni
Yeni yılın size ve tum sevdiklerinize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim Mutlu ıyllar
Yeni yılın tum insanlığa ve ulkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle tum dostların yeni ıylı kutlu olsun
Yeni yıl bizlere kutlu olsun Yeni yıl sizlere de kutlu olsun Sağlık, başarı ve mutluluk dolu olsun
Yeni yılda hayatı tutabilmek, sevgiyi kacırmamak, keşke dememek icin duşlerini ikiyle carp bu kez ve onları gercekleştirecek zamanı ayır kendine Mutlu Yıllar!
Yeni yılın en guzel mujdeler, en guzel surprizlerle kapınızı calması ve yeni yılı tum dunyaya umit sacan gulucuklerle karşılamanız dileğiyle
Yeni yılın tum insanlığa ve ulkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle tum dostların yeni yılı kutlu olsun
Her yeni yıl başka bir guzel 2019 yeni yılının sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız guzellikler yaşatsını diliyorum Yeni yılınız kutlu olsun
Hic yanlış yapmayan insan genellikle hicbir şey yapamaz 2019 yılında yanlışlarımızın az, başarılarımızın devamlı olması dileğiyle yepyeni yıllar
Nerede hayat varsa, orada umut da vardır Yeni yılda tum umitlar ve başarılar seninle olsun Mutlu huzurlu yıllar dilerim
Hayatı yapamayacağımız şeyleri istemekle gecirdiğimiz soylenir Oysa enerjimiz tum hayatıı zorlar Yeter ki kendimize ve arkadaşlarımızın gucune inanalım Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle
Dunyayı değiştirmek istersen kalbine inan , arkadaşlarına guven, sevgine sarıl Yeniyıl senin başarılarının anahtarıyla tum kapıları acacaktırMutlu Yıllar olsun!!
Cevap verememeksusmak, dayanılması guc bir yanıttır Yeni yılda tum sorunların cevapları seninle olsun Mutlu yarınlar, mutlu yıllar dilerim
İnsan, armağanını icten vermezse ne değeri vardır Yeni yıllar Allahnın bizlere verdiği armağandır En mutlu yıllar seninle olsun Armağanınla yucelMutlu seneler
Sahip olduklarımızla yaşamayı oğrenmek bir surec, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek Yeni yıl ilk adım Nice yıllar, mutlu yıllar
Sağduyu aklın kapıcısıdır Gorevi: Kuşkulu fikirlerin iceri girmesine, ve de dışarı cıkmasına engel olmaktırYeni yılda hepizin mutlu, sağduyulu ve sağlıklı gunler getirmesi dileğiyle
Herkes bir başkasına yardım etseydi, herkesin işi yapılmış olur Yeni yıl paylaşımlarımızın yılı olsun Mutluluk, esenlik ve sevincler getirsin Mutlu yıllar dilerim
Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıc yapmanızı ve tum yılınızın aynı guzellikte gecmesini diliyorum