Evet bayanlar şimdi sizlere Adım Adım Yılbaşı Makyajı Nasıl Yapılır kısa kıs anlatmaya calışacağız
Carpıcı gozler: Gozkapağının ust ve alt cizgisi aynı renkteki kahverengi goz kalemiyle ya da krem farla belirginleştiriliyor Gozun tum cercevesi, bu renk bir kalemle cizilmeli
Gozkapağına Far: İlk adım yuzunuzu iyice temizledikten sonra, kaliteli bir fondoteni tum yuze yedirmektir Daha sonra makyaja gozlerden başlıyoruz Goz kapağına baz olarak metalik acık kahve far suruluyor Bir parca pamukla fazlalığı alabilirsinizGozlere golge: Goz kapağına baz olarak surulen farlardan sonra sıra golgeye geldi Turuncu renkteki metalik far yardımıyla gozlerin dışından icine doğru golge yapılıyor
Maskaralı kirpikler: Kirpikler ilk olarak diplerden uca doğru koyu kahverengi bir farla fırcalanmalı Daha sonra bir kat daha iclerden dışlara doğru kirpikler maskarayla boyanmalı
Kırmızı Dudaklar Koyu kırmızı renkteki bir dudak kalemiyle dudaklar cercevelendikten sonra, ici yine koyu kırmızı renkteki bir rujla boyanmalı Bir dudak fırcası yardımıyla dudaklarınızdaki rengin daha kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz
Parlak Dudaklar Daha carpıcı bir goruntu icin kırmızıya boyanmış dudağınızın tam orta kısmına bir dudak parlatıcısı surebilirsiniz Parlatıcıyı tum dudağınıza surmemeye dikkat edin, parlatıcıyı sadece dudağınızın orta kısmına surmeniz daha hoş bir goruntu oluşmasını sağlar
Ortaya cıkan sonuc Yılbaşı tatili kısa olsa da yuzunuz dinlenmiş olacaktır Bu dingin yuzu, ozenle renklendirilmiş dudaklar, pembe yanaklar ve dikkatle belirginleştirilmiş gozler susleyebilir ancak Yılbaşı gecesi yapacağınız makyaj, hem abartısız hem de carpıcı olmalı Bu yuzden sizin icin hazırlanmış bu rehberin maddelerini dikkatlice okuyup gercekleştirmenizde yarar var