Son Konu

yeni yıl mesajları kısa

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2019 yeni yıl mesajları kısa

Eşe, dosta, akrabaya, arkadaşa, kısacası sevdiğiniz sevmediğiniz herkese 2019 yılında guzel dileklerde bulunmak isterseniz bu sayfamıza gozatın iyi seneler

Yeni bir yılda yuzunden gulucukler, gonlunden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar

Saatler tam 00:00 olduğunda keşke zaman dursa, 2019 yılını bir kac saat daha fazla kutlasak ne olur yani cok şeymi istiyorum arkadaş ya images2019yeniyilmesajlarikisa5b0771812d133png

Şeker gibi tatlı, masal gibi guzel bir 2019 yılı diliyorum

2019 yılının sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanc getirmesi dileğiyle Neşe dolu yıllar

2019 yılının en guzel saatleri sizlerle olsun, tek derdiniz mutluluk olsun

Duşsuz buyuk şeyler yapılamaz 2019 yılında tum duşlerinizin gercekleşmesi dileğiyle

images2019yeniyilmesajlarikisa5b07718245e3f

Hic hata yapmayan insan genellikle hicbir şey yapamaz 2019 yılında hatalarımızın az, başarılarımızın devamlı olması dileğiyle mutlu yıllar

Yaşamınca guzel yıllar, mutlu yarınlar, dostca dostluklar hep senin olsun MUTLU YILLAR!

2019 yılında da hic umitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle İyi ve sağlıklı seneler!

2019 Yılı; Ulkemiz icin umutlu, bereketli, 2019'de yaşanan tum olumsuzlukların tersinin yaşanacağı bir yıl olmasını dileriz Nice Yıllara

Her yeni yıl bir başka guzel 2019 yeni yıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız guzellikler yaşatsın Yeni yılınız kutlu olsun

Zaman su gibi akıyor sessizce ve 2019 yılına girerken hissediyorsun yılların ne kadar cabuk gectiğini Daha dun gozlerine utanarak bakarken şimdi ellerini tutuyorum Seni cok seviyorum nice mutlu yıllara birlikte girelim sevgilim

Belki olumsuz değilim ama olumsuz bir aşkım var sana karşı ne 2019 yılı nede daha sonrakiler bitiremez icimdeki bu aşkı seni cok seviyorum sevgilim Nice Mutlu Yıllara

Ateşim sen ol yanan ben olayım, ruzgarım sen ol kullerin olayım, denizim ol sahilin olayım, Sen 2019'im ol bende sana en guzel hediye olayım images2019yeniyilmesajlarikisa5b0771812d133png Nice Mutlu Yıllara canım sevgilim

Mesele Yıl Başını Kutlamak değil Yeğen, Mesela Yeni Yıla girerken bile seni unutmadığımı gostermek images2019yeniyilmesajlarikisa5b0771812d133png Yeni Yılın Kutlu Olsun Nice mutlu yıllara

Bu Yıl adım adım sona yaklaşırken, 2019 yılının en guzel yıl olmasını dilerim O Kadar guzel olsun ki sen bile kıskan o derece guzel olsun yani images2019yeniyilmesajlarikisa5b0771812d133png Nice mutlu Yıllara canım

2019 yılına dakikalar kala sana once sağlık sonra mutluluk, huzur, şans ve tum guzelliklerini doyasıya yaşayacağın bir yıl gecirmeni dilerim 2019 Yılı Sana ve ailene, sevdiklerine mutluluk vermesi dileği ile MUTLU YILLAR

Bu senenin sonunda yanınızda olamasamda en icten ve samimi duygularımdan dokulen mesajımla yanınızda oldupumu bilmenizi isterim 2019 Yılı Senin ve sevdiklerinin yılı olmasını temenni ederim Yeni yılını kutlarım

Mesafeler olsada aramızda, kalpleri ayırmaya yetmez, gozlerinin baktığı yerdeyim Şuan yanında değilim ama koskoca 2019 yılını birlikte bitireceğiz Mutlu yıllar kalbimdesin unutma bunu
Kalbim attığı surece herzaman yanındayım, gozlerim gorduğu surece bilki unutulmayansın, en guzel yıllar seninle olsun, nice mutlu yıllarda birlikte olmak umidiyle

images2019yeniyilmesajlarikisa5b0771870de70

2019 yılına ramak kala yuzunden gulucukler, hayatın suprizlerle, yaşamında sağlık ve huzur daima seninle olsun 2019 yılı sana en hayırlı YIL olsun Nice yıllara canım

Kalbinden Huzur, yuzunden gulucukler ve hayatında tum guzelliklerin seninle olması dileği ile 2019 yılı sana ve sevdiklerine huzurlu mutlu bir yıl olmasını dilerim, nice birlikte guzel yıllara

Dert ve acılardan uzak, yalan ve nankorluklerden uzak, sevginin, huzurun, aşkın, en onemlisi sağlığın hep seninle olacağı bir yıl dilerim 2019 yılı sana ve sevdiklerine huzur getirmesini temenni eder yeni yılını kutlarım

Yeni yılın en guzel mujdeler, en guzel surprizlerle kapınızı calması ve yeni yılı tum dunyaya umit sacan gulucuklerle karşılamanız dileğiyle

Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu gecmesini dilerim Her gunun bir diğerinden daha keyifli gecsin Yeni yılın kutlu olsun

Üst Alt