Son Konu

ygs ye girmedim polis olabilirmiyim acaba ??

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
polis olamk icin eylulde gnel kultur sınavı yapılıyomus yeterli puanı alanlar mulakata girebiliyomus diye duydum doğrumuu ?

Cevap: ygs ye girmedim polis olabilirmiyim acaba ??

Sevgili 2019 Pmyo (Polis Meslek Yuksek Okulu) Adayları,

2019 Pmyo Baraj Puanı ile ilgili resmi bir acıklama olmamasına rağmen tahminlerinizi almak uzere daha once sitemizde yayınlamıştık Ancak son gunlerde 2019 Pmyo Puanları ile ilgili sorularınızın coğaldığını gormekteyiz
Aslına bakarsanız bu konuyu yenilememiz daha iyi oldu cunku 2019 pmyo alım sayının belirmesiyle birlikte 2019 pmyo puanlarında azalma on gormekteyiz Sizinde bildiğiniz gibi 2019 Pmyo icin YGSden istenen baraj puan 260′a duşurulmuştu Bu sene ise gectiğimiz seneye oranla daha fazla kişi alınacak ve 2019 Pmyo Baraj puanının duşulmesine sebebiyet verecektir
Yani; 2019 Pmyo sınavına başvurular artsın diye Polis Akademisi Başkanlığı gectiğimiz seneye oranla YGS baraj puanını daha da duşurecektir diye tahmin etmekteyiz
2019 Pmyo icin istenen YGS baraj puanını alamayacağınızı duşunuyorsanız; sitemizde yayınlanan 2019 Pmyo Hazırlık EKitabını satın almanızı ısrarla tavsiye ediyoruz

Üst Alt