bilgiliadam
Yeni Üye
Yıldız Tilbe Aşk İnsanı Değiştirir () Sıradışı dansları ve mükemmel şarkılarıyla gönüllerde taht kuran Yıldız Tilbe uzun süren sessizliğini bozuyor ve bomba gibi bir albümle hayranlarının karşısına çıkıyor Tilbe yeni albümüyle anıları tazelemek, yeni anılar toplamak için 25 şarkı ile geliyor Aşk İnsanı Değiştiririsimli albümde 20 nostalji, 5 de yeni şarkı bulunuyor Ünlü şarkıcı,Aşk insanı değiştiriradlı 25 şarkıdan oluşan albümünün ilk klibini Kutlama dostadlı şarkısına çekti 1549258340 1549258340 yildiztilbeaskinsanidegistirir5c57ce6889328yildiztilbeaskinsanidegistirir5c57ce6889328yildiztilbeaskinsanidegistirir5c57ce6889328 xfUid21549258340 1549258340 yildiztilbeaskinsanidegistirir5c57ce688d8d3yildiztilbeaskinsanidegistirir5c57ce688d8d3yildiztilbeaskinsanidegistirir5c57ce688d8d3 CD 1: Kutlama Dost Laf & Müzik: Selahattin Sarıkaya Aşk Bence Sen Demektir Laf & Müzik: Özer Şenay Balmısın Şekermisin Söz & Müzik: Sait Ergenç Ben Bir Karar Verdim Laf & Müzik: Yıldız Tilbe Salındı Bahçeye Girdim Söz: Arif Sağ Müzik: Anonim Seni Hoşlanmak İstemiştim Söz & Müzik: Yıldız Tilbe Yaşamak Seninle Hoş Söz & Müzik: Selahattin Gözü Kara Ağla Yüreğim Söz & Müzik: Yıldız Tilbe Al Gönlünü Ondan Laf & Müzik: Ali Erköse Gözleri Kara Sevgilim Laf & Müzik: Yıldız Tilbe Geleceyem Söz & Müzik: Anonim Gayrı Dayanamam Laf & Müzik: Anonim CD 2: Üstüme Düşme Benim Laf: Halit Çelikoğlu Müzik: Atilla Alpsakarya Tanrıdan Diledim Söz & Müzik: Anonim Aşkın Cehennem Olsa Söz: Salih Korkmaz Müzik: Atilla Alpsakarya Dudaklarında Istek Laf: Sevim Özhan Müzik: Saadettin Öktenay Bir Tek Düşüncem Söz & Müzik: Adnan Varveren Kim Bilir Derhal Nerdesin Söz & Müzik: Seyfi Doğanay Karahisar Kalesi Söz & Müzik: Anonim Kara Sevda Laf & Müzik: A Nail Baysu Bülbül Havalanmış Söz & Müzik: Anonim Aşk İnsanı Değiştirir Laf & Müzik: Yıldız Tilbe Kusur Benim Söz & Müzik: Neşet Ertaş