Son Konu

Yıldız Tilbe Aşkımı Sakla Şarkı Sözü isteyenler için

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Yıldız Tilbe Aşkımı Sakla Şarkı Sözü isteyenler için Yıldız Tilbe Aşkımı Sakla Şarkı Sözleri Yıldız Tilbe Aşkımı Sakla Sözleri Romantik şarkıların kraliçesi Yıldız Tilbe'nin hayranlık uyandıran şarkılarından biri olan Aşkımı Sakla şarkısı sözleri bu sayfamızda Yıldız Tilbe Aşkımı Sakla şarkı sözü isteyen tüm üyelerimiz ve misafirlerimiz için yer alıyor 1549246812 1549246812 yildiztilbeaskimisaklasarkisozuisteyenlericin5c57a160307f0yildiztilbeaskimisaklasarkisozuisteyenlericin5c57a160307f0yildiztilbeaskimisaklasarkisozuisteyenlericin5c57a160307f0 Nefesinin uzağında, feleğin kör tuzağında Görmediğim yar bana merakta Buraları abes gönül diyor koş Vakit geçmeden ooooo İçerde dışarıya olsun gözüm üzerinde, üstünde Başına bir hal gelmesin elim üzerinde, üstünde Sayılmakla geçer mi günler Ayrılık ölümden de beter Birkaç saat neyi halleder Yaralı acayip gönlümde Çok özledim çaresizim Kim anlar fakat ne haldeyim Hiç Olmazsa sen affet sevgilim Aklım daima sende daima sende Çok özledim çaresizim Kapılar kitli neyleyim Hiç Olmazsa sen affet sevgilim Aklım defalarca sende hep sende Döneceğim bekle beni Sakla kalbinde aşkımı Ben bir anlık unutmadım Uzun kara saçlarını Sayılmakla geçer mi günler Ayrılık ölümden de beter Birkaç saat neyi halleder Zarar Görmüş garip gönlümde Fazla özledim çaresizim Kim anlar ancak ne haldeyim Bari sen affet sevgilim Aklım hep sende defalarca sende Fazla özledim çaresizim Kapılar kitli neyleyim Bari sen affet sevgilim Aklım daima sende daima sende  

Üst Alt