B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 26 Kas 2023 #1 Yıldız Tilbe Aşkımı Sakla Şarkı Sozleri Yıldız Tilbe Aşkımı Sakla Sozleri Nefesinin uzağında, feleğin kor tuzağında Gormediğim yar bana merakta Buraları boş gonul diyor koş Zaman gecmeden ooooo İcerde dışarıda olsun gozum ustunde, ustunde Başına bir hal gelmesin elim ustunde, ustunde Sayılmakla gecer mi gunler Ayrılık olumden de beter Birkac saat neyi halleder Yaralı garip gonlumde Cok ozledim caresizim Kim anlar ki ne haldeyim Bari sen affet sevgilim Aklım hep sende hep sende Cok ozledim caresizim Kapılar kitli neyleyim Bari sen affet sevgilim Aklım hep sende hep sende Doneceğim bekle beni Sakla kalbinde aşkımı Ben bir anlık unutmadım Uzun kara saclarını Sayılmakla gecer mi gunler Ayrılık olumden de beter Birkac saat neyi halleder Yaralı garip gonlumde Cok ozledim caresizim Kim anlar ki ne haldeyim Bari sen affet sevgilim Aklım hep sende hep sende Cok ozledim caresizim Kapılar kitli neyleyim Bari sen affet sevgilim Aklım hep sende hep sende
Yıldız Tilbe Aşkımı Sakla Şarkı Sozleri Yıldız Tilbe Aşkımı Sakla Sozleri Nefesinin uzağında, feleğin kor tuzağında Gormediğim yar bana merakta Buraları boş gonul diyor koş Zaman gecmeden ooooo İcerde dışarıda olsun gozum ustunde, ustunde Başına bir hal gelmesin elim ustunde, ustunde Sayılmakla gecer mi gunler Ayrılık olumden de beter Birkac saat neyi halleder Yaralı garip gonlumde Cok ozledim caresizim Kim anlar ki ne haldeyim Bari sen affet sevgilim Aklım hep sende hep sende Cok ozledim caresizim Kapılar kitli neyleyim Bari sen affet sevgilim Aklım hep sende hep sende Doneceğim bekle beni Sakla kalbinde aşkımı Ben bir anlık unutmadım Uzun kara saclarını Sayılmakla gecer mi gunler Ayrılık olumden de beter Birkac saat neyi halleder Yaralı garip gonlumde Cok ozledim caresizim Kim anlar ki ne haldeyim Bari sen affet sevgilim Aklım hep sende hep sende Cok ozledim caresizim Kapılar kitli neyleyim Bari sen affet sevgilim Aklım hep sende hep sende