I iltasyazilim Yeni Üye Katılım 25 Ara 2016 Mesajlar 2 Tepkime 1 Puanları 38 Yaş 36 Credits -2 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 5 Ara 2023 #1 Yoğurtlu Havuç Mezesi Tarifi İçin Malzemeler *4 adet havuç *1 5 çay bardağı zeytinyağı *2 yemek kaşığı yoğurt *Sarımsak (soğuk meze olduğu için isteğe bağlı koyulur, ben kendi tarifimde koydum) Süslemek için; *Dere otu veya maydanoz Yoğurtlu Havuç Mezesi Tarifi Yapılışı Havuçları soyup rendenin büyük tarafıyla rendeliyoruz Tavaya 1 5 çay bardağı zeytinyağı döküp yağ az kızdıktan sonra rendelenmiş havuçları tavaya döküyoruz, sertliği gidince alıyoruz tavadan alıyoruz Kestiğimiz sarımsakları yoğurt ile havuçları karıştırıyoruz(isteğe bağlı karıştırılmayabilir de) süslemesini yapıp servise hazırdır
Yoğurtlu Havuç Mezesi Tarifi İçin Malzemeler *4 adet havuç *1 5 çay bardağı zeytinyağı *2 yemek kaşığı yoğurt *Sarımsak (soğuk meze olduğu için isteğe bağlı koyulur, ben kendi tarifimde koydum) Süslemek için; *Dere otu veya maydanoz Yoğurtlu Havuç Mezesi Tarifi Yapılışı Havuçları soyup rendenin büyük tarafıyla rendeliyoruz Tavaya 1 5 çay bardağı zeytinyağı döküp yağ az kızdıktan sonra rendelenmiş havuçları tavaya döküyoruz, sertliği gidince alıyoruz tavadan alıyoruz Kestiğimiz sarımsakları yoğurt ile havuçları karıştırıyoruz(isteğe bağlı karıştırılmayabilir de) süslemesini yapıp servise hazırdır