K klimaci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 151,968 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 23 Haz 2023 #1 Yoğurtlu Lahana Salatası Tarifi İçin Malzemeler 2 su bardağı Haşlanmış lahana 1 Havuç 2 adet Kornişon turşu(ben acurda kullanıyorum) 2 diş Sarımsak 5 yemek kaşığı Yoğurt 2 yemek kaşığı Mayonez 1 çay kaşığı Tuz Üzerini süslemek için mısır Yoğurtlu Lahana Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Haşlanmış lahana yapraklarını doğrayalım. Havucu rendeleyelim. Turşuyu doğrayıp yoğurt, mayonez ve rendelenmiş havucu ekleyelim. Tuzunuda ekleyip karıştıralım. Üzerine marketten aldığım dondurulmuş mısırı suya tutup süsledim. Mısır bu tarz tariflere çok yakışıyor. Dondurulmuş olan da çok pratik oluyor. Ben bu tarifi genelde lahana sarması yaptığımda artan lahana ile yapıyorum. Yoğurtlu Lahana Salatası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Yoğurtlu Lahana Salatası Tarifi İçin Malzemeler 2 su bardağı Haşlanmış lahana 1 Havuç 2 adet Kornişon turşu(ben acurda kullanıyorum) 2 diş Sarımsak 5 yemek kaşığı Yoğurt 2 yemek kaşığı Mayonez 1 çay kaşığı Tuz Üzerini süslemek için mısır Yoğurtlu Lahana Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Haşlanmış lahana yapraklarını doğrayalım. Havucu rendeleyelim. Turşuyu doğrayıp yoğurt, mayonez ve rendelenmiş havucu ekleyelim. Tuzunuda ekleyip karıştıralım. Üzerine marketten aldığım dondurulmuş mısırı suya tutup süsledim. Mısır bu tarz tariflere çok yakışıyor. Dondurulmuş olan da çok pratik oluyor. Ben bu tarifi genelde lahana sarması yaptığımda artan lahana ile yapıyorum. Yoğurtlu Lahana Salatası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı