K klimaci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 151,968 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 13 Nis 2024 #1 Yoğurtlu Mor Lahana Salatası (Meze) Tanımı İçin Malzemeler 1 adet mor lahananın yarısı 2 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı mayonez Sarımsak(isteğe bağlı ben kullanmadım) 1 çay kaşığı tuz Üzeri için ; Ceviz Yoğurtlu Mor Lahana Salatası (Meze) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Lahanayı soyacak ile ince ince soyuyoruz. Tavaya iki yemek kaşığı sıvı yağı koyup üstüne soyduğumuz lahanaları ekliyoruz. Lahanaların rengi dönene kadar 3dk kadar pişiriyoruz. Pişen lahanaların üstüne yoğurt,mayonez ekleyip karıştırıyoruz. Üzerini süslemek için ceviz kullandım. Hazırlığı 5 dakikada süren ve konuk sofralarınıza yakışacak salatanız için şimdiden afiyet olsun. Yoğurtlu Mor Lahana Salatası (Meze) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yoğurtlu Mor Lahana Salatası (Meze) Tanımı İçin Malzemeler 1 adet mor lahananın yarısı 2 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı mayonez Sarımsak(isteğe bağlı ben kullanmadım) 1 çay kaşığı tuz Üzeri için ; Ceviz Yoğurtlu Mor Lahana Salatası (Meze) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Lahanayı soyacak ile ince ince soyuyoruz. Tavaya iki yemek kaşığı sıvı yağı koyup üstüne soyduğumuz lahanaları ekliyoruz. Lahanaların rengi dönene kadar 3dk kadar pişiriyoruz. Pişen lahanaların üstüne yoğurt,mayonez ekleyip karıştırıyoruz. Üzerini süslemek için ceviz kullandım. Hazırlığı 5 dakikada süren ve konuk sofralarınıza yakışacak salatanız için şimdiden afiyet olsun. Yoğurtlu Mor Lahana Salatası (Meze) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı