B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 7 Eyl 2024 #1 Yol İle İlgili Soz Yol İle İlgili Ozlu Sozler En iyi yolu bulmak en kotusunu bulmaktan cok daha kolaydır Sir Thomas More En kısa yol, sarp yollardır Ibsen Hakka giden yolu basmazlar Huseyni Allaha giden yollar, gokteki yıldızların sayısı kadardır Ali Muzeyyen Ben doğru yolda kaybolmuş kişi gormedim Sadi Herkesin yolu ayrı Dostoyevski Hicbir yol yoktur ki sonu olmasın! Hafız Hicbir yol aşılamayacak kadar yuksekten gecemez Andersen Hanımefendilere giden yol hizmetcilerden gecer Lessing Yolcular yanılır, yollar yanılmaz Seyrani Yolun doğrusuna giden insanların kimseye ihtiyacı yoktur Schiller Bir insanı tanımak icin kendisiyle yol arkadaşlığı etmelidir Şinasi Dağ ne kadar aşılmayacak kadar yuksekten gecmez Anderson Donemeci olmayan yol uzun gorunur Sean OCasay Dunyada hicbir yol, kalbi ile beyin arasındaki kadar uzun değildir Selma Lagerlof Duz yolda da surcer insan Cheov alıntı
Yol İle İlgili Soz Yol İle İlgili Ozlu Sozler En iyi yolu bulmak en kotusunu bulmaktan cok daha kolaydır Sir Thomas More En kısa yol, sarp yollardır Ibsen Hakka giden yolu basmazlar Huseyni Allaha giden yollar, gokteki yıldızların sayısı kadardır Ali Muzeyyen Ben doğru yolda kaybolmuş kişi gormedim Sadi Herkesin yolu ayrı Dostoyevski Hicbir yol yoktur ki sonu olmasın! Hafız Hicbir yol aşılamayacak kadar yuksekten gecemez Andersen Hanımefendilere giden yol hizmetcilerden gecer Lessing Yolcular yanılır, yollar yanılmaz Seyrani Yolun doğrusuna giden insanların kimseye ihtiyacı yoktur Schiller Bir insanı tanımak icin kendisiyle yol arkadaşlığı etmelidir Şinasi Dağ ne kadar aşılmayacak kadar yuksekten gecmez Anderson Donemeci olmayan yol uzun gorunur Sean OCasay Dunyada hicbir yol, kalbi ile beyin arasındaki kadar uzun değildir Selma Lagerlof Duz yolda da surcer insan Cheov alıntı