Son Konu

Yonetim Planında Değişiklik Yapılması İstemi Dilekcesi

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Yonetim Planında Değişiklik Yapılması
Yonetim Planında Değişiklik Yapılması İstemi Dilekcesi

SULH HUKUK MAHKEMESİNE
ERZİNCAN
DAVACI : Adı ve Soyadı, TC Kimlik No:
Adres
DAVALILAR : 1Adı ve Soyadı
Adres
2Adı ve Soyadı
Adres
3Adı ve Soyadı
Adres
DAVA KONUSU : Yonetim planında değişiklik yapılması
ACIKLAMALAR :
1Erzincan ili, Merkez ilcesi, Mahallesi, Sokak, Numarada, Tapuda Ada, Pafta, Parselde kayıtlı bulunan taşınmazın paydaşı bulunmaktayız Yonetim Planının, kat maliklerinin toplantıya cağrılması hususunu duzenleyen 15 maddesi, “Kat malikleri kurulu, kat maliklerinin yarısının isteği uzerine toplanır hukmune yer vermektedir Oysa bu duzenleme Kat Mulkiyeti Kanununa uygun değildir
2Yonetim Planının 15 maddesinin, “Kat Malikleri Kurulu, kat maliklerinin sayı ve arsa payı bakımından yarısından fazlasıyla toplanır ve oy cokluğu ile karar verir şeklinde duzeltilmesini kat malikleri toplantısında teklif etme rağmen kat malikleri bunu anlayamadıkları icin talebimi reddetmişlerdir Hukuka aykırı bu durumun duzeltilmesi icin bu davayı acma zarureti hasıl olmuştur
DELİLLER : Her tur delil
HUKUKİ NEDENLER : Kat Mulkiyeti Kanunu md 30 ve İlgili mevzuat
SONUC VE İSTEM : Yukarıda kısaca acıklanan nedenlerle, 634 Sayılı Kat Mulkiyetine Kanununa aykırı olarak konulmuş olan Yonetim Planının 15 maddesindeki hukmun “Kat Malikleri Kurulu, kat maliklerinin sayı ve arsa payı bakımından yarısından fazlasıyla toplanır ve oy cokluğu ile karar verir şeklinde duzeltilmesine ve yargılama giderlerinin davalılara yuklenmesine karar verilmesini saygılarımla arz ve talep ederim

Davacı
Adı ve Soyadı

Üst Alt