M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 22 Haz 2024 #1 Yulaflı Krep Tanımı İçin Gereçler 1 çay bardağı yulaf 1 çay bardağı süt 1 yumurta 1 tatlı kaşığı tarçın 1 tatlı kaşığı bal Yulaflı Krep Tanımı Yapılışı Evvel yulafı daha sonra öbür materyalleri ekleyerek rondodan geçirin. Pişirmek için ise; 2 yemek kaşığı zeytin yağını tavada kızdırıyorsunuz krep harcını döküp artlı önlü pişiriyorsunuz. Krebin üzerine şekersiz fıstık ezmesi, elma ve çilek ekledim, o denli tükettim. Siz dilediğinizi ekleyebilirsiniz.
Yulaflı Krep Tanımı İçin Gereçler 1 çay bardağı yulaf 1 çay bardağı süt 1 yumurta 1 tatlı kaşığı tarçın 1 tatlı kaşığı bal Yulaflı Krep Tanımı Yapılışı Evvel yulafı daha sonra öbür materyalleri ekleyerek rondodan geçirin. Pişirmek için ise; 2 yemek kaşığı zeytin yağını tavada kızdırıyorsunuz krep harcını döküp artlı önlü pişiriyorsunuz. Krebin üzerine şekersiz fıstık ezmesi, elma ve çilek ekledim, o denli tükettim. Siz dilediğinizi ekleyebilirsiniz.