T teknoloji Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,992 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 25 Kas 2023 #1 Yumuşacık Köfte Tanımı İçin Malzemeler 500 gram kıyma 1 adet yumurta Yarım paket köfte harcı 1 tatlı kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı tuz Yarım su bardağı galeta unu Yarım çay bardağı su Biraz maydanoz Yumuşacık Köfte Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Su hariç tüm gereçleri karıştırıp, yoğuruyoruz. Daha sonra suyu azar azar ekleyip, tekrar yoğuruyoruz. Suyu azar azar ekleyin çok sulu olursa yapışmaz dolapta 1 saat kadar dinlendiriyoruz. Daha sonra cevizden büyük kesimler koparıp, yuvarlayıp, hal veriyoruz. Arkalı önlü orta ateşte kızartıyoruz, çok fazla kızartmayın sertleşir. Ben yanına patateste kızarttım çok yakışıyorlar. Afiyet olsun Yumuşacık Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yumuşacık Köfte Tanımı İçin Malzemeler 500 gram kıyma 1 adet yumurta Yarım paket köfte harcı 1 tatlı kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı tuz Yarım su bardağı galeta unu Yarım çay bardağı su Biraz maydanoz Yumuşacık Köfte Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Su hariç tüm gereçleri karıştırıp, yoğuruyoruz. Daha sonra suyu azar azar ekleyip, tekrar yoğuruyoruz. Suyu azar azar ekleyin çok sulu olursa yapışmaz dolapta 1 saat kadar dinlendiriyoruz. Daha sonra cevizden büyük kesimler koparıp, yuvarlayıp, hal veriyoruz. Arkalı önlü orta ateşte kızartıyoruz, çok fazla kızartmayın sertleşir. Ben yanına patateste kızarttım çok yakışıyorlar. Afiyet olsun Yumuşacık Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı