B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 15 Eki 2024 #1 Yunus Emre Bana Seni Gerek Seni Sozleri BANA SENİ GEREK Aşkın aldı benden beni Bana seni gerek seni Ben yanarım dun u gunu Bana seni gerek seni Ne varlığa sevinirim Ne yokluğa yerinirim Aşkın ile avunurum Bana seni gerek seni Aşkın aşıklar oldurur Aşk denizine daldırır Tecelli ile doldurur Bana seni gerek seni Aşkın şarabından icem Mecnun olup dağa duşem Sensin dun u gunu endişem Bana seni gerek seni Sufilere sohbet gerek Ahilere ahret gerek Mecnun'lara Leyli gerek Bana seni gerek seni Eğer beni oldureler Kulum goğe savuralar Topragım onda cagıra Bana seni gerek seni Yunus'dudur benim adım Gun geldikce artar odum İki cihanda maksudum Bana seni gererk seni YUNUS EMRE
Yunus Emre Bana Seni Gerek Seni Sozleri BANA SENİ GEREK Aşkın aldı benden beni Bana seni gerek seni Ben yanarım dun u gunu Bana seni gerek seni Ne varlığa sevinirim Ne yokluğa yerinirim Aşkın ile avunurum Bana seni gerek seni Aşkın aşıklar oldurur Aşk denizine daldırır Tecelli ile doldurur Bana seni gerek seni Aşkın şarabından icem Mecnun olup dağa duşem Sensin dun u gunu endişem Bana seni gerek seni Sufilere sohbet gerek Ahilere ahret gerek Mecnun'lara Leyli gerek Bana seni gerek seni Eğer beni oldureler Kulum goğe savuralar Topragım onda cagıra Bana seni gerek seni Yunus'dudur benim adım Gun geldikce artar odum İki cihanda maksudum Bana seni gererk seni YUNUS EMRE