B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 25 Kas 2023 #1 Aşkın Aldı Benden Beni Aşkın aldı benden beni Bana seni gerek seni Ben yanarım dun u gunu Bana seni gerek seni Ne varlığa sevinirim Ne yokluğa yerinirim Aşkın ile avunurum Bana seni gerek seni Aşkın aşıklar oldurur Aşk denizine daldırır Tecelli ile doldurur Bana seni gerek seni Aşkın şarabından icem Mecnun olup dağa duşem Sensin dunu gun endişem Bana seni gerek seni Sufilere sohbet gerek Ahilere ahret gerek Mecnunlara Leyla gerek Bana seni gerek seni Eğer beni oldureler Kulum goğe savuralar Toprağım anda cağıra Bana seni gerek seni Cennet cennet dedikleri Birkac koşkle birkac huri İsteyene Ver anları Bana seni gerek seni Yunus'durur benim adım Gun gectikce artar odum İki cihanda maksudum Bana seni gerek seni YUNUS EMRE
Aşkın Aldı Benden Beni Aşkın aldı benden beni Bana seni gerek seni Ben yanarım dun u gunu Bana seni gerek seni Ne varlığa sevinirim Ne yokluğa yerinirim Aşkın ile avunurum Bana seni gerek seni Aşkın aşıklar oldurur Aşk denizine daldırır Tecelli ile doldurur Bana seni gerek seni Aşkın şarabından icem Mecnun olup dağa duşem Sensin dunu gun endişem Bana seni gerek seni Sufilere sohbet gerek Ahilere ahret gerek Mecnunlara Leyla gerek Bana seni gerek seni Eğer beni oldureler Kulum goğe savuralar Toprağım anda cağıra Bana seni gerek seni Cennet cennet dedikleri Birkac koşkle birkac huri İsteyene Ver anları Bana seni gerek seni Yunus'durur benim adım Gun gectikce artar odum İki cihanda maksudum Bana seni gerek seni YUNUS EMRE