B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 26 Kas 2023 #1 yunus emre sozleri,guzel sozler yunus emre,yunus emre aşk sozleri,yunus emrenin sozleri,yunus emre hoşgoru sozleri Sevelim, sevilelim, bu dunya kimseye kalmaz Turlu turlu cefanın Adını aşk koymuşlar Aşk aşıkı şir eder, Aslanı zencir eder, Katı taşı mum eder Dervişlik baştadır, tacda değildir, Kızdırmak addadır, sacta değildir İlim, kendini bilmektir Dağlar nice yuksek ise,yol anın ustunden gecer Dunyada dertsiz baş olmaz Derd'olanın ahı dinmez Cumleler doğrudur sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz sen eğri isen Bu dunyaya gelen gider Yuru fani dunya, sana gelende gulmuş var mıdır? Eğer bir muminin kalbin kırarsan Hak'ka eylediğin secde değildir Aklı olan korkmak gerek Nefs elinden, hırs elinden Nefstir seni yolda koyan, Yolda kalır nefse uyan Sabır saadeti ebedi kalır Sabır kimde ise o nasib alır Eğer hor eğer hurmet Kişiye sozden gelir Zehr ile pişen aşı Yemeğe kim gelir Beni bende demen bende değilem, Bir ben vardır bende benden iceri
yunus emre sozleri,guzel sozler yunus emre,yunus emre aşk sozleri,yunus emrenin sozleri,yunus emre hoşgoru sozleri Sevelim, sevilelim, bu dunya kimseye kalmaz Turlu turlu cefanın Adını aşk koymuşlar Aşk aşıkı şir eder, Aslanı zencir eder, Katı taşı mum eder Dervişlik baştadır, tacda değildir, Kızdırmak addadır, sacta değildir İlim, kendini bilmektir Dağlar nice yuksek ise,yol anın ustunden gecer Dunyada dertsiz baş olmaz Derd'olanın ahı dinmez Cumleler doğrudur sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz sen eğri isen Bu dunyaya gelen gider Yuru fani dunya, sana gelende gulmuş var mıdır? Eğer bir muminin kalbin kırarsan Hak'ka eylediğin secde değildir Aklı olan korkmak gerek Nefs elinden, hırs elinden Nefstir seni yolda koyan, Yolda kalır nefse uyan Sabır saadeti ebedi kalır Sabır kimde ise o nasib alır Eğer hor eğer hurmet Kişiye sozden gelir Zehr ile pişen aşı Yemeğe kim gelir Beni bende demen bende değilem, Bir ben vardır bende benden iceri