Son Konu

Yusuf Güney iddialı

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Yusuf Güney iddialı yusuf güney boyu kac yusuf güneyin boyu güneyin kişisel özellikleri fiziki özellikleri güney bedensel sesi ile herkedsin beğenisini kazanan kamyon şoförü Yusuf Güney aşk ile meslek hayatı konusunda büyük konuştu SANATÇI KARIM OLMAZ! 1548639072 1548639072 yusufguneyiddiali5c4e5b65cc002yusufguneyiddiali5c4e5b65cc002 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberyusss&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg KENDİSİNİ 'AŞK ADAMI' OLARAK TANIMLAYAN ÇİCEĞİ BURNUNDA ŞARKICI YUSUF GÜNEY, EVLİLİĞE SICAK BAKTIĞINI SÖYLEDİ VE EKLEDİ: BENİMLE AYNI MESLEKTEN BİRİYLE KATIYEN EVLENMEM EVLENECEĞİM KADININ SANATÇI OLMASINI İSTEMEM ÇÜNKÜ KENDIMCE BİR EVE BİR SANATÇI YETER! 'Aşkı Virane' isimli şarkıda Rafet El Roman'la birlikte düet yaparak şöhrete kavuşan Yusuf Güney, Londra'da şoförlük, pazarlamacılık ve kebapçılık işleriyle uğraştığını söylüyor Hayatının Rafet El Roman ile tanıştıktan sonradan farklı bir kulvarda ilerlediğini anlatan Güney, 'Bir gün şöhretim biterse; TIR şoförlüğü yaparım' diyor İşte anlattıkları: * Müzik yolculuğuna nasıl başladınız? Rafet El Roman ile nasıl tanıştınız, birazcık anlatır mısınız? Şu an 24 yaşındayım; 14 yaşına dek Trabzon'da ve İstanbul'da yaşadım 14 yaşından daha sonra ailece Londra'ya taşındık 15 yaşında okula gittim lakin adapte olamadım Pazarlama bölümünü bitirip, meslek hayatına atıldım Kebapçılık, mülk dağıtımcılığı yaptım 20 yaşında şoförlük yapıp, ardından pazarlama müdürü oldum Küçükken en büyük hayalim pilot olmaktı Bir yıl uçuş eğitimi aldım Sonra onu da askıya aldım 2005 yılında Rafet El Roman ile tanışmam da hayatımın dönüm noktası oldu HER ZAMAN AŞK VARDIR! * Peki 'Aşkı Virane'yi nasıl yazdınız? Bir gün trendeyim Sevgilimden yeni ayrılmış, aşk acısı çekiyordum Hatta o insanla ünlü olduktan sonra da görüştüm lakin olmadı Kendisine doğrusu de teşekkür ediyorum Eğer bana bunları yaşatmasaydı; bugünlere gelemezdim 'Aşkı Virane'yi ben aşk acısı çekerken yazdım Rafet de 'Bu şarkıya düet yapalım' deyince; parçayı birlikte okuduk * Fazla bambaşka bir ortamdan gelip, tanınmak nasıl bir duygu? Açıkcası bana getirdiği güzellikler beni mutlu etse de başta çok korktum 'Aynı çizgide kalabilecek miyim?' veya 'Başarımı devam ettirebilecek miyim?' soruları beni fazla ürküttü İyi bir şarkı yaptık; bundan sonra yapacaklarım da onun gölgesinde kalmamalı, her zaman daha iyisini yapmalıydım diye düşündüm * Aşk hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşk, insanın hayatında daima var bir kere olmaz Aşk, daima ve yeniden var * Yeni besteler gerçekleştirmek için yeni bir aşka gerek var mı peki? Ben zaten fazla hissi bir yapıya sahibim Çevremdeki herkesten çabuk etkilenirim Arkadaşlarımın aşkları bile bana ilham verir Fakat bana göre okkalı aşkı bir kere yaşamak bile yeter Ben tipik bir aşk adamıyım ÇAPKINLIĞIN LİMİTİ OLMALI! * Çapkın mısınız? Her erkek çapkındır lakin limitini çakmak gerekli Yanında sevdiğin bir insan yoksa çapkınlık yapabilirsin Lakin sevdiğin bir insan varsa eğer, çapkınlık abartılmamalı id * Nasıl biriyle birlikte elde etmek istersiniz? Dış görünümü manâlı Sonuçta dış görüntüsü sizi dışarıdaki güzelliklerden uzaktan tutar Kişisel güzelliği de sizi bağlar Karşısında cinsin beni kendi becerileriyle etkilemesi gerekli Kendine has güzelliği, özelliği beni etkiler * Evlilikle ilgili düşünceniz nedir? Evliliğe çok sıcak bakıyorum Lakin asla benimle aynı meslekten biriyle evlenmem Çünkü evlendikten sonra aile ortamı isterim Dolayısıyla iki tarafın da artist olması evliliği etkiler Evleneceğim kadın ressam olmamalı Bir eve bir sanatkâr yeter! Usta sevgilim olabilir fakat karım olamaz! Tepe irtifa çocuk isterim Çocuk sevdiğim için, bizimkilere 40 yaşından sonradan çocuk yaptırdım * Şu lahza bir ilham kaynağınız var mı? Eğer sorduğunuz kız arkadaşsa, yok! İki senedir de yok zaten * Hoşlanmadığınız ve başkalaştırmak istediğiniz bir özelliğiniz var mı? İkizler burcuyum Fazla sakin ve rahatımdır ama aniden patlayabilirim Bu daha çok damarıma bastıklarında oluyor Bunu başkalaştırmak isterdim Gerçi eskisi gibi değilim Yaş ilerledikçe olgunlaşıyorsunuz Keza fazla düşünen biriyim Ara Sıra konuşurken bile düşünebiliyorum Göz Önünde Bulundurmak kendinizle süre geçirmektir Bunu yerine getirmek bazen güzel ama ucunu kaçırdığınızda yalnızlığa düşebilirsiniz  

Üst Alt