Yusuf Güney Rafet El Roman Aşka İnat Şarkısının Sözleri Buyrun Yusuf Güney Rafet El Roman Aşka İnat Şarkı Sözleri Yusuf Güney Rafet El Roman Aşka İnat Sevgili melekler, bu konumuzda Rafet El Roman'ın keşfi genç şarkıcılarımızdan Yusuf Güney ve Rafet El Roman 'ın birlikte söyledikleri Aşka İnat şarkısının sözleri ile karşınızdayız Yusuf Güney Rafet El Roman Aşka İnat Şarkısı 1549248628 1549248628 yusufguneyrafetelromanaskainatsarkisininsozleribuyrun5c57a87943765yusufguneyrafetelromanaskainatsarkisininsozleribuyrun5c57a87943765yusufguneyrafetelromanaskainatsarkisininsozleribuyrun5c57a87943765 İnan korkuyorum sana bağlanmaktan Bir adım bile yaklaşmaktan Aşkına kul köle şad olmaktan Yandı her yanım Korkuyorum sana bağlanmaktan Bir adım bile yaklaşmaktan Aşkın en çılgın haliyle ben tutmuşum elinden İnan korkuyorum sana bağlanmaktan Bir adım bile yaklaşmaktan Aşkına kul köle şad olmaktan yandı her yanım Aşk adına geldim kapına, Bırak nazını mazını gel yanıma Aşka inat ben bir başıma Mecburum kapıldım yoluna Ben senin gözlerinde ancak gizemli bakışlarına tutuldum Sen benim düşlerimde oysa son hayalim son umudumsun Ben aşkın en derinde ancak en koyu rengini seviyorum Sen eski günlerinde ama aşkı sevdayı arıyorsun Korkuyorum sana bağlanmaktan Bir adım bile yaklaşmaktan Aşkın en deli haliyle ben tutmuşum elinden İnan korkuyorum sana bağlanmaktan Bir adım bile yaklaşmaktan Aşkına kul köle şad olmaktan yandı her yanım