M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 6 Eki 2024 #1 Yüzde Yüz Doğal Yaz Aylarının Trendi Limonata (Çocuklarımız Bayılcak) Tanımı İçin Gereçler 2.5 limon kulandım 6 çorba kaşığı şeker (damak zevkinize nazaran artıra bilirsiniz fakat tam bence) 1 litreden 1 bardak fazla su Dileğe nazaran taze nane bir kaç yaprak İstek eden birazda limon tozu ek edebilir Yüzde Yüz Doğal Yaz Aylarının Trendi Limonata (Çocuklarımız Bayılcak) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır 1 limonu kabuğuyla ince ince doğradım. Oburlarının kabuğunu soydum ve üzerine 3 kaşık şeker 1 bardak su ek ettin. O biçimde hoş çektim . Sonra tel süzgeçten geçirdim . Posaları yine bilendır kabına aldım, üzerine su döktüm . Yine tel süzgeçten geçirdim . Uygunca limonun aromasını aldım. Geri kalan şekeri suyu ek ettim,içine 1 kaç tane taze nane attım . Hepsi bu süper oldu ağır limon tadı olsun istedim ve gerçekden o denli oldu damak zevkinize nazaran suyu artıra bilirsiniz afiyet olsun
Yüzde Yüz Doğal Yaz Aylarının Trendi Limonata (Çocuklarımız Bayılcak) Tanımı İçin Gereçler 2.5 limon kulandım 6 çorba kaşığı şeker (damak zevkinize nazaran artıra bilirsiniz fakat tam bence) 1 litreden 1 bardak fazla su Dileğe nazaran taze nane bir kaç yaprak İstek eden birazda limon tozu ek edebilir Yüzde Yüz Doğal Yaz Aylarının Trendi Limonata (Çocuklarımız Bayılcak) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır 1 limonu kabuğuyla ince ince doğradım. Oburlarının kabuğunu soydum ve üzerine 3 kaşık şeker 1 bardak su ek ettin. O biçimde hoş çektim . Sonra tel süzgeçten geçirdim . Posaları yine bilendır kabına aldım, üzerine su döktüm . Yine tel süzgeçten geçirdim . Uygunca limonun aromasını aldım. Geri kalan şekeri suyu ek ettim,içine 1 kaç tane taze nane attım . Hepsi bu süper oldu ağır limon tadı olsun istedim ve gerçekden o denli oldu damak zevkinize nazaran suyu artıra bilirsiniz afiyet olsun