iltasyazilim
Yeni Üye
Zayıflatan Kinoa Salatası Tarifi İçin Malzemeler
*1 su bardağı kinoa
*3 su bardağına yakın kaynamış su
*Bir tutam dereotu
*Bir tutam maydanoz
*Bir tutam roka
*1 adet yeşil soğan
*1 adet salatalık
*2 yemek kaşığı ayıklanmış nar
*1 tatlı kaşığı nar ekşisi
*1 tatlı kaşığı zeytinyağ
*Yarım limon suyu
*Bir fiske tuz ,karabiber, pulbiber
*1 tatlı kaşığı domates salçası
*2 adet ceviz içi
Zayıflatan Kinoa Salatası Tarifi Yapılışı Merhabalar öncelikle soğuk suda kinoayı 15 dk bekletiyoruz ardından orta ateşte 3 su bardağı suyla kinoayi haşlıyoruz suyunu çektikten sonra ağzını kapatıp dinlendiriyoruz Dinlendikten sonra içerisine salçayı ve baharatları ekleyip karıştırıyoruz Ardından yeşillikleri ve salatalığı doğrayıp içerisine ekliyoruz ardından ayıklanmış 2 yemek kaşığı narı ekliyoruz son olarak zeytinyağı ,limon ve nar ekşisini ekleyip karıştırıyoruz Üzerine ceviz içi serpiştiriyoruz salatamız hazır ben haşlanmış brokoli ile servis ettim sizde dilediğiniz sebze ile servis edebilirsiniz afiyet olsun
*1 su bardağı kinoa
*3 su bardağına yakın kaynamış su
*Bir tutam dereotu
*Bir tutam maydanoz
*Bir tutam roka
*1 adet yeşil soğan
*1 adet salatalık
*2 yemek kaşığı ayıklanmış nar
*1 tatlı kaşığı nar ekşisi
*1 tatlı kaşığı zeytinyağ
*Yarım limon suyu
*Bir fiske tuz ,karabiber, pulbiber
*1 tatlı kaşığı domates salçası
*2 adet ceviz içi
Zayıflatan Kinoa Salatası Tarifi Yapılışı Merhabalar öncelikle soğuk suda kinoayı 15 dk bekletiyoruz ardından orta ateşte 3 su bardağı suyla kinoayi haşlıyoruz suyunu çektikten sonra ağzını kapatıp dinlendiriyoruz Dinlendikten sonra içerisine salçayı ve baharatları ekleyip karıştırıyoruz Ardından yeşillikleri ve salatalığı doğrayıp içerisine ekliyoruz ardından ayıklanmış 2 yemek kaşığı narı ekliyoruz son olarak zeytinyağı ,limon ve nar ekşisini ekleyip karıştırıyoruz Üzerine ceviz içi serpiştiriyoruz salatamız hazır ben haşlanmış brokoli ile servis ettim sizde dilediğiniz sebze ile servis edebilirsiniz afiyet olsun