Son Konu

ZENDAYA TESCİLLİ BİR MODA İKONU OLUYOR!

morfeus

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
dc4f38ce-3afa-443f-a8ab-01ad107ec7bc-zwendaya1.jpg

Amerikan Moda Kurulu CFDA’in önümüzdeki Moda Ödülleri’nde Zendaya’yı ‘Moda İkonu’ olarak taçlandırması hiç şaşırtan değil! Son devirlerde kırmızı halılarda ve katıldığı davetlerde tarzı ile radarımızdan düşmeyen Zendaya, birebir vakitte Valentino ve Bulgari üzere iş birlikleri ile anılıyor. Moda bölümünün beğenilen isimleri haline gelen Zendaya birebir vakitte Tommy Hilfiger ile ‘Daya by Zendaya’ isimli cinsiyetsiz bir koleksiyon tasarlamış ve Lancome’un marka elçisi olmuştu.

Stilisti Law Roach ile yılın en çok konuşulan ve beğeni toplayan kırmızı halı tarzlarına imza atan Zendaya, kısa bir mühlet evvel vintage Versace elbise ile Beyoncé’nin tarzına gönderme yapmış ve sonrasında ise Amerikan iş insanı Eunice Johnson’a ilişkin bir Saint Laurent elbise giymişti. Son olarak Venedik Sinema Festivali’ndeki ‘Dune’ sineması prömiyerine nefes kesen bir Balmain elbise giyen Zendaya, Oscar Mükafatlarına ise karanlıkta parlayan bir Valentino elbise giymişti.

Daha evvel Naomi Campbell, Beyoncé ve Lady Gaga üzere isimlere verilen ‘Moda İkonu’ Mükafatı, 2021 CFDA Moda Ödülleri’nde ise Zendaya’ya verilecek. Tıpkı merasimde Anya Taylor-Joy’u da onore edecek olan 2021 CFDA Mükafatları, Taylor-Joy’a ‘Yılın Yüzü’ Mükafatını verecek. Amerikan Moda Konseyi’nin heyecanla beklenen 2021 Moda Mükafatları, 10 Kasım’da gerçekleşecek.

Daha evvel de moda dalı tarafından mükafatlar ile onore edilen Zendaya, eşitlik, çeşitlilik ve modada sürdürülebilirliği savunduğu için geçtiğimiz sene ‘Green Carpet Moda Ödülleri’nde’ 2020 Vizyoner Ödülü’nü almıştı. Mükafatı alırken, “Bu benim için inanılmaz bir onur ve benim için çok anlamlı… Mesleğim boyunca birçok farklı hoşluğu temsil etme ve gösterme talihim oldu.” diyen Zendaya, “Yaptığım iş ile, güçlü ve yaratıcı durumlar için daha fazla alan tanıyabiliyorum ve umarım bunu moda kesimi her gün gördüğüm hoşlukları büsbütün temsil edene kadar devam ettirebilirim.” diye eklemişti.

Üst Alt