S seocu Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,414 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 7 Eki 2024 #1 Zeytinyağlı Yer Elması Tanımı İçin Malzemeler 1 kg yer elması 1 orta uzunluk kereviz 6 adet orta uzunluk havuç 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı zeytinyağı Tavuk suyu 1 kol biberiye Tuz Zeytinyağlı Yer Elması Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle soğanı rendeliyoruz. Kabuklarını soyduğumuz yer elmasını kerevizi havuçları eşit boyutta doğruyoruz. Isıttığımız tencereye zeytinyağını koyuyoruz soğanları ekleyip kavuruyoruz içine rende sarımsakları ekleyip kavuruyoruz. Ardından zerzevatları ekleyip karıştırıyoruz. Ben üzerini geçecek kadar tavuk suyu ekledim isterseniz olağan suda koyabilirsiniz. Tuzunu ve biberiyeyi ekleyip karıştırıyoruz. Sebzeler yumuşayana kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun. Zeytinyağlı Yer Elması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Zeytinyağlı Yer Elması Tanımı İçin Malzemeler 1 kg yer elması 1 orta uzunluk kereviz 6 adet orta uzunluk havuç 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı zeytinyağı Tavuk suyu 1 kol biberiye Tuz Zeytinyağlı Yer Elması Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle soğanı rendeliyoruz. Kabuklarını soyduğumuz yer elmasını kerevizi havuçları eşit boyutta doğruyoruz. Isıttığımız tencereye zeytinyağını koyuyoruz soğanları ekleyip kavuruyoruz içine rende sarımsakları ekleyip kavuruyoruz. Ardından zerzevatları ekleyip karıştırıyoruz. Ben üzerini geçecek kadar tavuk suyu ekledim isterseniz olağan suda koyabilirsiniz. Tuzunu ve biberiyeyi ekleyip karıştırıyoruz. Sebzeler yumuşayana kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun. Zeytinyağlı Yer Elması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı