Son Konu

Zihin Gucu İle Zayıflama

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Zayıflama beyin gucu ile
Zihin gucu ile kilo verme

Zihin gucu ile zayıflamada artık bilincaltının onemini hepimiz biliyoruz Zayıflama surecinde olan yada sureci bitirmiş kişilere baktığımızda verilen cevap nerdeyse aynıhedefledim ve yaptımBelirlediğimiz hedef nasıl oluyorda biz daha once zayıflayamazken ciddi karar aldıktan sonra zayıflama hızı artıyor ve başarıyoruz? Cunku cok icten icimizden zayıflamayı istiyoruz Ve devamlı ben cok inceyim demeye başlıyoruz Bu da bilincaltına devamlı mesaj gondermemiz demek
Kilo alımında etkin iki onemli sebep var Bunlardan ilki duygu bastırması Birey sevgiliden, eşten ayrılmıştır veya onu kaybetmiştir Duygusunu bastırmak icin, kendini lezzetlik tatlara yoneltir Diğerinde ise kişiler kendilerine dokunulmasını istemezler, mahremiyet alanlarını genişletmek isterler Mesela, bir kadın eşiyle cinsel ilişkiye girmek istemez ve kilo almayı secer
Daha onceki yazılarımızda subliminal tekniklerden bahsetmiştikPeki neydi bu? Zayıflamak isteyenlere buyuk kolaylık sağlayacak “kilo verme CD’leri hazırlanıyor Muziğin altına gomulen mesajlarla hazırlanan CD’lerle hedef, “zihin altına mesaj gondermek Bu sistemle egonun gosterdiği direnc azalıyor
Motivasyon Kocu Ulgen Tekin'in dediği gibi Zihnimizdeki zayıflama ile ilgili inanc kalıplarını değiştirdiğimizde bu fiziksel goruntumuze de yansıyacaktırBu da kişinin aynaya baktığında kendini yeni bir ben olarak gormesine ve bilincaltına artık olumlu zayıflama mesajları gondermesine vesile olacaktır

Üst Alt