Son Konu

Ziynet Sali Alışkın Değiliz şarkısı isteyenler için

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Ziynet Sali Alışık Değiliz şarkısı isteyenler için Ziynet Sali Alışkın Değiliz Sarkı Sözleri Ziynet Sali Alışık Değiliz Son günlerde sevinçle dinlediğim ve sesini de fiziğini de beğendiğim Ziynet Sali'nin sevilen şarkıları aralarında bulunan Alışkın Değiliz şarkısı sözlerini bu yazımızda benim gibi Ziynet Sali sevenler için paylaşıyorum Melek'ler 1549247270 1549247270 ziynetsalialiskindegilizsarkisiisteyenlericin5c57a32af349cziynetsalialiskindegilizsarkisiisteyenlericin5c57a32af349cziynetsalialiskindegilizsarkisiisteyenlericin5c57a32af349c Bana bi şey olmaz deme Sana da dokunur ayrılık Söylemesi bile zorlama biliyorum lakin aşkta alışkanlık Aklının kalbine ters duruşu Gecenin de canını yakışı Hepsinin tek bir anlamı var oda yalnızlık Gel vakit varken yeniden deneyelim Biz böyle duygulara bölük pörçük uykulara bitmemiş hikâyelere alışkın değiliz Giderken kalmalara alevsiz yanmalara Gururu aşk sanmalara alışılmış değiliz Biz böyle duygulara bölük pörçük uykulara bitmemiş hikâyelere alışılmış değiliz Sırası Gelmişken kalmalara alevsiz yanmalara Gururu aşk sanmalara alışkın değiliz Bana bi şey olmaz deme Sana da dokunur ayrılık Söylemesi bile güç biliyorum ama aşkta alışılmışlık Aklının kalbine zıt duruşu Gecenin de canını yakışı Hepsinin tek bir anlamı var oda yalnızlık Gel süre varken yeniden deneyelim Biz böyle duygulara bölük pörçük uykulara yarım kalmış hikâyelere alışkın değiliz Sırası Gelmişken kalmalara alevsiz yanmalara Gururu aşk sanmalara alışık değiliz Biz böyle duygulara bölük pörçük uykulara bitmemiş hikâyelere alışkın değiliz Bu Vesileyle kalmalara alevsiz yanmalara Gururu aşk sanmalara alışılmış değiliz  

Üst Alt