Son Konu

Ziynet Sali 'den Ruh İkizim Şarkısının Sözleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Ziynet Sali 'den Ruh İkizim Şarkısının Sözleri Bu konu; ziynet sali ruh ikizim şarkısının sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, dünyaca meşhur şarkıcı Jennifer Lopez 'e benzerliğiyle dikkatleri üstüne çeken Ziynet Sali 'den Ruh İkizim şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz 1549245871 1549245871 ziynetsalidenruhikizimsarkisininsozleri5c579db3e119eziynetsalidenruhikizimsarkisininsozleri5c579db3e119eziynetsalidenruhikizimsarkisininsozleri5c579db3e119e Ziynet Sali Ruh İkizim Şarkı Sözleri Bir derdim var sana anında açılmam lüzumlu Yürek ağrım çok sana derhal kavuşmam lüzumlu Dayanma taşı ane gönlüm beklemekle geçti ömrüm Aniden gel şaşırt beni kalbim avcumda gel sev beni Bilmem kaç yüz saat geçti haber yok hüsran Arkadaşlarım çoluk çocuğa karıştı çoktan Ah bu ne titizlik bu nasıl inat her hâlükarda kusursuz beyi Oturdum daima yol gözlüyorum Rüya Tabirleri Mesajı saldım evrene bekliyorum Olacağı varsa olur elbet Aşk bir gün bize güler elbet Kaderimi bekliyorum, ruh ikizimi istiyorum Bizde her şeyin adabı var çıkmayız yoldan Test yanılma yanılgısına tavrımız her yerde Ah bir hafif eser ya rüzgar kapılır uçar ya insan Tüy gibi hafifim şu lahza sana içten uçarım inan Sevinç gözyaşın yıkasın gönlümü Oyun Hüzün defterinin tükensin ömrü Ah bir bilinmezden müjdeli mektup var Ey postacı kapıyı açana kadar çal Anlamlı Sözler Çal hep buradayım ben umudumuz var  

Üst Alt