Son Konu

Ziynet Sali Ruh İkizim şarkısının kelime

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Ziynet Sali Ruh İkizim şarkısının sözcük Ziynet Sali Ruh İkizim undead çalışıyoruz Ziynet Sali Ruh İkizim şarkısının sözcük Sevilen hoş şarkıcı Ziynet Сали'Ruh İkizim adlı şarkısının sözklerini bu yazımızda size melek'lerimiz ve bizi ziyaret eden misafirlerimiz için paylaşıma açıyoruz 1549249995 1549249995 ziynetsaliruhikizimsarkisininkelime5c57add2b2e9fziynetsaliruhikizimsarkisininkelime5c57add2b2e9fziynetsaliruhikizimsarkisininkelime5c57add2b2e9f 1 Bir derdim var sana derhal açılmam lazım Kalp ağrım sana fazla derhal kavuşmam gerekli Dayanma taşı ane gönlüm beklemekle geçti yaşam Aniden jel şaşırt beni kalbim avcumda jel sev beni Taptığın, kaç yüz saat geçti, haber değil hüsran Arkadaşlarım çoluk çocuğa karıştı şimdiden Ah bu ne titizlik bu nasıl bir zorbalık nasıl olursa olsun hatasız beyi Oturdum defalarca yol gözlüyorum Mesajı ben evrene bekliyorum Eğer olur elbet Aşk bir gün bize güler erişkin elbet Kaderimi bekliyorum, ruh ikizimi istiyorum Bizde tekrar tekrar adabı var çıkmayız yoldan Test aldatıcı yanılgısına tavrımız dalıp Ah bir hafif меньшевиков, sr ya rüzgar kapılır uçar ya insan Tüy gibi hafifim listeleme an sana dürüst uçarım inan Sevinç gözyaşın yıkasın gönlümü Hüzün defterinin tükensin hayat, Ah bir bilinmezden müjdeli okuma havari vardır Ey postacı kapıyı açana ara dinlet Çal her zaman buradayım ben umudumuz var  

Üst Alt