Son Konu

Lethal Weapon 5'i Mel Gibson Yönetecek!

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
content_61937137be79d_73410.jpg

Dün Gladyatör filmine 21 yıl aradan sonra devam filmi geleceğinden bahsetmiştik. Bugün takvimi biraz daha geri sarıyoruz ve 90'ların sonuna gidiyoruz. Başrollerinde Mel Gibson ve Danny Glover'ın yer aldığı Lethal Weapon serisi beşinci ve final filmine hazırlanıyor. Aslında Cehennem Silahı'na uzun yıllar sonra fifnal yapmak orijinal serinin yönetmeni Richard Donner'in hayaliydi. Ancak geçtiğimiz Temmuz ayında aramızdan ayrılan Donner bu konuda tüm umutlarını Mel Gibson'a bağlamış. Böylesine büyük bir sorumluluktan kaçmayan Gibson da, beşinci filmin yolda olduğunu resmen duyurdu.

"Tüm Lethal Weapon filmlerini yöneten adam Richard Donner, büyük bir insandı. Hikayeyi geliştirmek üzerine çalışıyordu ve epey yol kat edilmişti. Bir gün bana gelip, 'Dinle çocuk, eğer ben tabutu boylarsam bu işi sen yapacaksın!' dedi ben de ona çenesini kapamasını söyledim. Ancak o gerçekten aramızdan ayrıldı ve benden bunu yapmamı istemişti. O zaman ona hiçbir şey söyleyememiştim. Donner'ın eşi Lauren Shuler Donner ve stüdyo yapımcı olarak görev alacak. Ben de beşinci filmi yöneteceğim."

İlk Lethal Weapon filmi 1987 yılında vizyona girmiş ve seri 1998 yılındaki dördüncü filmle en azından şimdiye kadar final yapmıştı. Gibson ile Donner arasındaki bu hüzünlü diyalog yeni final filminin duygu yükünü de epey yükseltiyor. Ancak benim merak ettiğim ilk filmde bile "bu iş için çok yaşlıyım" diyen Danny Glover'ın bunca aradan sonra olaya nasıl bakacağı. Muhteşem ikili Gibson ve Glover doğal olarak bu final filminde de Riggs ve Roger olarak karşımıza çıkacaklar. Henüz resmi bir vizyon tarihine sahip olmayan Lethal Weapon 5, her anlamda duygusal bir veda olacak gibi gözüküyor.
 
Üst Alt