Son Konu

Bir Yerden Başlamak Lazım! Daha Önce Anime İzlemeyenlerin Bayılarak İzleyeceği Birbirinden İyi 15 Yapım

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-35b968b9b3c2e6cca0f7a805af697ff45ce84662.jpg


Neden daha evvel izlemedim diye kendinize kızabilirsiniz...
Kaynak: ...

1. Attack On Titan




Tipi: Distopya, dehşet

Attack on Titan, devasa duvarlarla çevrili kentlerde insanların devlerden korunduğu bir dünyada geçiyor. Hikaye, Eren Jaeger ve çocukluk arkadaşları Mikasa Ackerman ve Armin Arlert etrafında dönüyor. Yaşadığı kentin yok olması ve Eren'in annesinin vefatına neden olan Titan'ın ortaya çıkmasıyla arkadaşların hayatları sonsuza dek değişir.

2. Fruits Basket



Çeşidi: Romantik güldürü, doğaüstü, drama

Fruits Basket, annesinin vefatından sonra çadırda yaşamak zorunda kalan 16 yaşındaki yetim Tohru Honda'nın hayatını anlatıyor. Tohru'nun yaşadığı yeri keşfeden Sohma ailesi, Tohru'yu da ortalarına alır. Lakin bu ailenin bir sırrı vardır. Karşı cinsten biriyle sarıldıklarında Çin burçlarındaki hayvanlara dönüşürler.

3. Haikyu!!



Çeşidi: Spor, lise, komedi 

Bu spor animesi, ulusal müsabakalarda yarışan Karasuno Lisesi'nde oyuncu olan ve gördüğü an voleybola aşık olan kısa uzunluklu Shoyo Hinata'yı bahis alıyor.

4. Violet Evergarden



Tipi: Romantik, drama 

Violet, savaşın sonunda hedefini arayan öksüz ve çocuk bir askerdir. Kumandanı ölmeden evvel Violet'i sevdiğini itiraf etmişti fakat o aşkın manasını anlamakta zorlanıyor. Violet, savaş sonrası ömründe insan hislerinin karmaşıklığını anlamaya çalışarak dünyayı dolaşıyor.

5. My Hero Academia



Tipi: Üstün kahraman, lise, komedi 

My Hero Academia, nüfusun %80'inin bir harika güce yahut "tuhaflığa" sahip olduğu bir toplumda geçiyor. Hikaye, tuhaf bir halde doğmuş olmasına karşın bir kahraman olmayı hayal eden genç bir çocuk olan Izuku "Deku" Midoriya'ya odaklanıyor. Izuku, zorluklara karşın, dünyanın en itibarlı kahraman akademilerinden birine kaydolur.

6. Your Lie in April



Çeşidi: Romantik komedi, drama 

Annesinin vefatından sonra, piyano dahisi olan Kousei Arima'nın piyano çalma isteği ortadan kalkar. Ta ki keman çalan özgür ruhlu Kaori Miyazono ile tanışana kadar...

7. Demon Slayer



Tipi: Drama, güldürü, doğaüstü olaylar 

Demon Slayer, Taishō periyodu Japonya'sında (1912-1926 dönemi) geçiyor. Tanjiro Kamado, ailesini katleden ve kız kardeşini bir iblis haline getiren şeytanı bulmak ve intikam almak için yola çıkıyor...

8. The Promised Neverland



Tipi: Fantastik, gizem, korku 

The Promised Neverland, 11 yaşındaki Emma'nın kendisi ve 37 "kardeşinin" kaldığı küçük bir yetimhanede yaşadığı 2045 yılında geçiyor. Yetimlerin, meskeni dış dünyadan ayıran kapıya gitmeleri dışında istediklerini yapmalarına müsaade verilir. Emma ve en yakın iki arkadaşı Ray ve Norman, hayatlarını sonsuza dek değiştiren müthiş bir sırrı fark edene kadar hayat harikadır...

9. Jujutsu Kaisen



Çeşidi: Güldürü, doğaüstü olaylar, macera 

Jujutsu Kaisen, lanetli ruhların insanlardan beslendiği ve efsanevi vahim iblis Ryomen Sukuna'nın modüllerinin kaybolduğu bir dünyada geçmektedir. Lanetli bir ruh Sukuna'nın beden kesimlerini tüketirse, kazandıkları güç dünyayı yok edebilir. Lise öğrencisi olan Yuji Itadori, Sukuna'nın parmaklarından birini yutar ve tehlikeli bir dünyaya giriş yapar.

10. Kaguya-sama: Love Is War



Tipi: Romantik komedi 

Kaguya Shinomiya başarılı bir şirketin varlıklı varisi, dahi ve öğrenci kurulu lider yardımcısıdır. Miyuki Shirogane ise mütevazı bir geçmişe sahiptir, sınıfının en düzgünü ve öğrenci kurulu lideridir. İkisi de birbirine umutsuzca aşıktır, fakat egoları ve reddedilme dehşetiyle, birinci evvel kimin itiraf edeceğine dair tatlı bir savaş ortaya çıkar...

11. Full Metal Alchemist: Brotherhood



Tipi: Fantastik, macera, komedi 

Fullmetal Alchemist: Brotherhood, kardeş olan Edward Elric ve Alphonse Elric'in İdeoloji Taşı'nı ararken yaptıkları seyahati takip ediyor. Ölen annelerini canlandırmak için başarısız bir teşebbüste bulunduktan sonra kendilerini düzgünleştirmek için taşa gereksinimleri vardır.

12. Puella Magi Madoka Magica



Çeşidi: Fantastik 

Madoka Kanome tipik bir ortaokul öğrencisidir, ta ki hayatının geri kalanını cadılarla ve büyülü varlıklarla savaşmaya adamak karşılığında her türlü dileği yerine getirmeyi teklif eden büyülü bir varlık olan Kyubey ile karşılaşana kadar...

13. Anohana: The Flower We Saw That Day



Çeşidi: Drama, romantik 

Jinta "Jintan" Yadomi ve çocukluk arkadaşlarından oluşan küme, arkadaşları Meiko "Menma" Honma'nın bir kazada hayatını kaybetmesinin akabinde birbirlerinden uzaklaşır. Bu arkadaş kümesi lise yıllarında, Menma'nın hayaletinin apansız ortaya çıkışı nedeniyle yine bir ortaya gelmek zorunda kalır.

14. Erased



Çeşidi: Drama, gizem 

Erased, korkunç şeylerin olmasını önlemek için vakitte geriye seyahat yapabilen 29 yaşındaki istekli manga sanatkarı Satoru Fujinuma'nın öyküsünü anlatıyor.

15. Aggretsuko



Tipi: Komedi 

Aggretsuko, Restuko isimli şirin kırmızı panda aracılığıyla yetişkin olmanın zorluklarını anlatıyor. Her kısım, Japon bir ticaret firmasında muhasebeci olarak çalışan 25 yaşındaki Retsuko'nun günlük hayatına odaklanıyor.
 
Üst Alt