Son Konu

Epic Games'ten bedava oyun fırsatları

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
epic-games-nZiC_cover.jpg


Oyun platformlarının fiyatsız oyun verme geleneği devam ediyor. Bu hafta Epic Games 3 farklı oyunu fiyatsız olarak abonelerine sunacağını açıkladı. Deponia: The Complete Journey, Ken Follett's The Pillars of the Earth ve The First Tree oyunları 15 Nisan tarihinden itibaren 1 hafta boyunca fiyatsız olarak alınabilecek.

Epic Games'ten ücretsiz oyun fırsatları

Oyunlardan biri olan Deponia: The Complete Journey macera ve bulmaca cinsinde bir oyun. Fiyatı 109 TL olan oyun çok güçlü olmayan bilgisayarlarda bile oynanabiliyor. 8 GB yer kaplayan oyuna kampanya kapsamında erişebilirsiniz. Windows 7'de bile oynanabilecek oyun 2 GB RAM'i olan bir bilgisayar tarafından bile destekleniyor.

Bir öbür oyun olan Ken Follett's The Pillars of the Earth de benzeri kategoride bir oyun. Birinci oyundaki üzere çok yüksek bir donanım gücü gerektirmeyen oyun 13.5 GB yer kaplıyor.

Epic Games tarafından verilen son oyun ise First Tree. Bu oyun da oynaması kolay ve fazla bir sistem ihtiyacı istemeyen bir seçenek.

Oyunları belirlenen tarihler içinde Epic Games kütüphanenize ekledikten sonra ömür uzunluğu sahibi oluyorsunuz. Bu haftanın oyunlarının herkese hitap etmediği görülüyor. Üç oyun da İngilizce olarak oynandığı için temel düzeyde olsa da lisan bilmek gerekiyor. Bu bakımdan Teknolojioku olarak bu oyunların herkese hitap
ettiğini söylersek yanılmış oluruz. Tekrar de belirli bir kitlenin bu oyunları seveceğini söyleyebiliriz.

 
Üst Alt