Son Konu

Oktay Kaynarca'dan hayranlarını sevindiren açıklama: Dönüyorum

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
oktay_kaynarcadan_hayranlarini_sevindiren_aciklama_donuyorum_1639722970_9544.jpg

Ekranların aranan yüzü usta oyuncu Oktay Kaynarca, giysi kesimine giriş yaparak herkesi şaşırtmıştı. Kaynarca, yeni televizyon projesinin de muştusunu verdi.



Oktay Kaynarca, son olarak ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile izleyici karşısına çıktı. Dizide hayat verdiği Hızır Çakırbeyli karakteriyle gönüllere taht kuran Oktay Kaynarca, dizinin final yapmasının akabinde yeni proje çalışmalarına başladı.

Hayranları ünlü oyuncunun yeni dönemde hangi projede rol alacağını merak ederken Oktay Kaynarca'dan bomba bir atak geldi. Karizmatik oyuncu Oktay Kaynarca, giysi bölümüne giriş yaptı ve böylelikle oyunculukla yetinmeyip ticarete atılan ünlüler kervanına katıldı.



"Yapılan kesimlerden hudutlu sayıda ürettik. O yüzden benim için çok değerli" diyen Kaynarca, yeni televizyon projesinin de muştusunu verdi: "Eylül ayında seyirci ile buluşacağım."

Gazetecilerin "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna karşılık veren oyuncu, "Şu an için kimse yok lakin dua edin" dedi. Davetlilerden Mehmet Aslantuğ, "Oktay'ın dizaynları ona çok yakışan çizgilerle buluştu" diye yorum yaptı. 

 


 
Üst Alt