Son Konu

Nioh 2'nin hikaye fragmanı yayınlandı

makaleci

Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
351,088
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
109794_640.jpg

Geçtiğimiz günlerde geliştiriciler, Nioh 2
'nin oynanış fragmanının yayınlanacağı açıklanmıştı. Beklenen fragman bugün itibariyle yayınlandı. Koei Tecmo'nun yayınladığı fragmanda oyunun hikayesine dair bilinmeyenler gün yüzüne çıkıyor. Grafiksel olarak geliştirilen prodüksiyon, artık daha gerçekçi gözüküyor. Souls serisinden esinlenen Nioh 2, Souls serisinin kimi oyunlarından daha güçlükle olmasıyla oyuncuların dikkatini çekmişti.

Nioh 2'nin hikaye fragmanı yayınlandı

Başkaca oyuna eklenen yeni oynanış mekanikleri, 2. oyunun albenisini daha da yükseltecekir. 13 Mart tarihinde PS4 platformuna çıkacak olan imalatın ön sipariş bonusları ve açıklaması şu halde,

Şahsi teklif: Bonus ekipman seti elde etmek için 23:59 27.03.20 tarihinden evvel satın alın.

Ön sipariş bonusları:

• Demon Horde zırh seti.

• Sudama Netsuke uğurluğu.

• PS4™ teması.

• PS4™ için PSN avatar seti.

KARANLIĞINIZI ÖZGÜR BIRAKIN

Mevtin kol gezdiği bu vahşi rol yapma oyununda samuray sanatında ustalaşın.

Hoşluğun ve tehlikenin diyarında canavarların ve şeytani ruhların cirit attığı, bitmek bilmeyen savaşların yaşandığı 1555 Japonyasına yolculuk yapın.

Efsanevi Yokai'nin doğaüstü güçlerini kullanan asi bir paralı er olarak düşmanlarınızı avlayın.

Tehlikeli Sengoku devrinde hayatta kalarak yeni ve ürkütücü Dark Realm'de hayatta kalabilecek misiniz?

• Yenilenmiş dövüş sistemiyle ölümcül silahları ve yetenekleri keşfedin.

• Çok oyunculu modlarda çevrimiçi arkadaşlarınıza katılın: Visitors'da müttefiklerinizi yardıma çağırın ya da Expeditions'da birlikte seviyeleri tamamlayın.

Ön siparişinizi iptal etmek dahil ön sipariş vermek hakkında daha çokça malumat almak için Sony Entertainment Network Terms of Service/User Agreement'ı (Sony Entertainment Network Hizmet Koşulları/Kullanıcı Sözleşmesi) okuyun. Otomatik indirme için PS4™ sisteminizde Otomatik Oturum Açma ve Otomatik Giriş aktifleştirilmiş olmalıdır.

Bu eserin indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Tasarruf Koşulları ile bu eser için beğenilen olan sınırlı ek koşullara tabidir. Kuralları kabul etmek istemiyorsanız bu eseri indirmeyin. Öteki kıymetli haberler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden çokça PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ecri. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken vesair PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu eseri kullanmadan evvel değerli sıhhat haberleri hakkında haber sahibi olmak için Sıhhat Ihtarları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © tasarruf hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna şahsi olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım tasarruf haklarına tabidir. Lisans ve tasarruf kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.
 
Üst Alt