Son Konu

Ewan McGregor, Kenobi Dizisine Mandalorian İzleyerek Hazırlanıyor

makaleci

Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
351,088
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
content_65690.jpg

Disney+ ile birlikte iki devasa marka, Marvel ve Star Wars için yeni bir dönem başlıyor. Daha önce çizgi romanlarla, sinema filmleriyle ve oyunlarla hayranların gölnünde taht kuran bu iki marka artık yayın servisinde dizilerle de ekran karşısında olacak. Şüphesiz Disney'in bu konuda beklentisi çok yüksek ve ilk dizi olan The Mandalorian bu beklentiyi fazlasıyla karşılamayı başardı. Servisin yeni dizilerinden birisi olan Obi-Wan Kenobi ise uzun zamandır beklenen ve belki de en çok merak edilen yapım.

Prequel üçlemesinde Obi-Wan'ı canlandıran Ewan McGregor'un da role geri dönecek olması beklentileri daha da yükseğe çekiyor. The Tonight Show'a konuk olan başarılı oyuncu yeni filmi Birds of Prey'de canlandırdığı Black Mask karakterini tanıtırken Kenobi dizisiyle ilgili açıklamalarda da bulundu.

"The Mandalorian dizisini izliyordum ve gerçekten çok beğendim. Şu an yapmaya çalıştığım şey sadece yeni çıkan tüm Star Wars filmlerini yan yana koyup neler olduğuna bakmak ve bu konuda oldukça heyecanlıyım. Benim için çok uzun bir zaman oldu. Son Star Wars filmini ne zaman yaptığımı hatırlamıyorum, sanırım 2003 yılıydı, evet sanırım 2003'te en son Star Wars filmimi yaptım." açıklamalarında bulunan başarılı oyuncu Disney'in Star Wars'a olan bakış açısına alışmaya çalıştığını belirtmiş.
  • Obi-Wan Kenobi Dizisinin Geçeceği Dönem Belli Oldu
  • The Phantom Menace Artık En Kötü Puana Sahip Star Wars Filmi Değil
Kenobi dizisinin genç bir Luke Skywalker içereceği daha önce belli olmuştu. Dizide ayrıca çok yüksek olasılıkla genç bir Prenses Leia da göreceğiz. Dizinin çekimleri için an itibariyle planlanan tarih 2021 yılının Ocak ayı. Dizi için tahmin edilen yayın tarihi ise yine 2021 yılının son dönemi olarak gözüküyor. Disney+'nın yeni özgün içerik takvimi epey yoğun olsa da içlerinden en merak edileni ve hayranları mutlu etmesi zor olan dizisi Kenobi olacak gibi gözüküyor. 
 
Üst Alt