Son Konu

Azerbaycan Televizyonundaki Bill Gates ve Aşı Yorumu

dagcı

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
152,900
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
68
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
azerbaycan-televizyonunda-eglenceli-bill-gates-ve-asi-yorumu-1620317054.jpg

COVID-19 komplocularının en büyük amacı haline gelen Bill Gates'in eşiyle ayrılacağı haberi, geçtiğimiz günlerde gündeme bomba üzere düşmüştü. Mevzuyla ilgili Azerbaycan’da yayın yapan ARB TV’de sunucunun yaptığı bir yorum herkesi kırıp geçirdi ve viral oldu.

ARB TV Güne Gerçek programında sunucu, koronavirüs aşısı ve Bill Gates’in eşi Melinda Gates’le ayrılığına ait olarak "Diyorlar ki Bill Gates insanlara çip yerleştirecek ve insanları denetim edecek. Adam avradıyla yola gidemiyor. Koyabilse avradına çip koyar" dedi. Sunucunun bu kelamları, son vakitlerde zıvanadan çıkan komplo teorilerine de nokta koymuş oldu.

Azerbaycanlı sunucunun yorumu, Twitter'da gündem oldu:


9c6df1c82c2c5feee3c1b27ab28f096801bf6723.jpeg

Twitter’da birçok kullanıcı husus hakkında eğlenceli tweetler attı. Dünyanın en varlıklı insanları ortasında yer alan ve en büyük yazılım şirketine sahip olan Bill Gates’in 27 yıllık evliliğinin mizah konusu olması da elbette farklı bir husus. Geçtiğimiz günlerde eşine 1,8 milyar dolarlık pay dönemi yapan Bill Gates'in boşanmanın akabinde en zenginler listesinde 4. sıradan 17. sıraya düşmesi bekleniyor.



Tweeti görüntüleyemiyorsanız buradaki ilişkiye tıklayın.



Tweeti görüntüleyemiyorsanız buradaki temasa tıklayın.



Tweeti görüntüleyemiyorsanız buradaki kontağa tıklayın.

Azerbaycanlı sunucunun bu yorumunun akabinde komplo teorisyenlerine de nano robot ya da çip teknolojisinin nitekim epey kıymetli bir teknoloji olduğunu hatırlatmak gerekiyor. Dünyada insan sayısını azaltmak için bu kadar çok masraf yapar mısınız? Bu durum hakikaten tartışmaya açık.

Sizler de Azerbaycanlı sunucunun yorumu konusunda fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.


 
Üst Alt