Son Konu

“Şimdi Düşüş Olabilir” Yatırım Danışmanından ONS ve Gram Altın Tahminleri!

teknoloji

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
152,992
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
100882952-170747774.1910x1000.jpg

Yatırım Danışmanı Üzeyir Doğan, ons ve gram altın yorumlarını paylaştı ve yatırımcılara alım yapılabilecek seviyeleri verdi. Ayrıca altının önümüzdeki yıl yükseliş yaşayabileceğini düşündüğünü söyledi. İşte uzman ismin yorumlarının detayları…

Yatırım danışmanı, ons ve gram altın yorumlarını paylaştı


ABD Merkez Bankası’nın (Fed) kararının açıklanmasının ardından altın fiyatında radikal hareketler beklediğini belirten Yatırım Danışmanı Üzeyir Doğan, altın fiyatının bir süredir pek fazla yükselemediğini söyledi. Ancak Fed kararının altının ons fiyatında daha fazla baskıya sebep olabileceğini, düşüş yaşanabileceğini düşündüğünü açıklıyor. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere Fed, bu ayın sonunda varlık satın alma programını azaltmaya başlayacağını duyurdu. Bu duyurunun ardından altın ve gümüş gibi değerli metaller hafif yükseliş belirtileri göstermeye başladı.
gold-prices-yellow-forecasts-5-analysts-mark-these-levels-9lDThSdn.jpg
Altının mevcut hareketinin dışında tahminlerini de paylaşan uzman, şu anda göreli olarak düşük seviyelerde olan altının bir alım fırsatı sunduğunu düşündüğünü belirtti. Gelecek yıl, altın fiyatlarındaki yükselişin devam edebileceğini düşünüyor. Son olarak, gram altın için alım seviyeleri olarak 500-520 lira aralığındaki fiyatlara dikkat çekiyor. Yazım sırasında altının ons fiyatı yüzde 0.5’lik bir yükseliş ile 1.778 dolardan el değiştiriyor. Gram altın ise yüzde 1.24 oranında yükseldi ve 555 liralık rekor seviyelere çıktı.
 
Üst Alt