Son Konu

Huawei Mate 30 5G çıkış tarihi açıklandı

teknolojiuzmani

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
152,799
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
huawei-mate-30-5g-cikis-tarihi-aciklandi.jpg



Bilindiği üzere, Trump yönetimi ile ABD şirketlerinin Çinli firmaya yaptığı yazılımsal ve donanımsal baskılar hâlâ sürüyor. Huawei, bütün bu belirsizliklere rağmen Mate 30 serisi üzerinde çalışmaya devam ediyor. Daha önce Huawei Mate X için bir çıkış tarihi açıklayan telekomünikasyon şirketi, Rusya’da yaptığı resmi bir tanıtım ile Huawei Mate 30 5G adına da resmi bir çıkış tarihi verdi. Peki, Huawei Mate 30 5G ne zaman çıkacak?

Huawei Mate 30 5G çıkış tarihi için son karar ne?


İletişim firmasının düzenlediği bir konferans sırasında ortaya çıkan çıkış tarihi, şimdilik, Rusya için geçerli. Etkinlik alanında çekilen bir fotoğrafta karelere yansıyan ve sunumda yer alan bir görsele göre Huawei Mate 30 5G, bu yılın Aralık ayında aramızda olacak. Kuzey Avrasya ülkesinin akıllı telefon pazarında devasa bir etki yaratması umulan modelin diğer ülkelere ne zaman geleceği henüz belli değil.
huawei-mate-30-5g-cikis-tarihi-aciklandi-1.jpg
Geçtiğimiz günlerde Mate X’in piyasaya sürülme zamanını erteleyen Huawei, Galaxy Fold modeli ile aynı akıbeti yaşamamak adına böyle bir hamle gerçekleştirmişti. Katlanabilir telefon mevzusunda acele etmeyen marka, 5G altyapısına sahip olan Mate 20 X’i daha önce tanıtmıştı. İlgili modelin, Haziran ayının bitmesinden hemen önce Rusya topraklarına gelmesi bekleniyor.





 
Üst Alt