Son Konu

İlk nesil çıkmadan yeni nesil Galaxy Fold sızıntısı!

Garfield

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
171,000
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
lk-nesil-çıkmadan-yeni-nesil-Galaxy-Fold-sızıntısı-ShiftDelete.Net-1.jpg



Samsung’un katlanabilir telefonu Galaxy Fold uzun süredir çıkış tarihi sızıntılarıyla gündemdeydi. İlk nesil Galaxy Fold daha piyasaya sürülemeden yeni nesil Galaxy Fold sızıntısı ortaya çıktı!

İlk nesil çıkmadan yeni nesil Galaxy Fold sızıntısı!


Geçtiğimiz aylarda tanıtılan Galaxy Fold bazı sorunlarla karşılaştı. Bu durumun ardından, piyasadan geri çekilen cihazın ne zaman çıkacağına dair farklı sızıntılar gelmeye devam ediyordu. Fakat bugün çıkan yeni sızıntılarla, daha ilk Fold’un ne zaman yayınlanacağı belli olmadan yeni nesil katlanabilir telefon hakkındaki detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Çıkan rapora göre, Samsung‘un 8 inçlik daha büyük bir iç ekrana sahip ve S Pen desteğine sahip ikinci nesil Fold üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. İlk nesil Fold ile aynı katlama form faktörünü korumayı planlayan şirket daha büyük bir ekran ve tablet kullanımını kolaylaştıracak bir kalem desteği de sağlayacak.
lk-nesil-çıkmadan-yeni-nesil-Galaxy-Fold-sızıntısı-ShiftDelete.Net_.jpg
Şirket, bileşen tedarikçilerinden yeni katlanabilir akıllı telefon için S Pen parçaları üretmelerini istedi. Raporlarda kapak ekranı hakkında herhangi bir detay verilmedi. 8 inç boyutunda katlanabilir ekran ilk nesil Fold’un 7.3 inçlik panelinden oldukça büyük bir ekran sunacak.

Ayrıca Samsung’un bu cihazı bu yılın sonunda sunacağı ve 2020‘nin başlarında piyasaya süreceği de iddia edildi. Fakat Samsung’un henüz ilk nesil Fold’u piyasaya sürmediğini göz önünde bulundurursak yeni nesil bir katlanabilir telefon süreci pek de kısa olmayacak.



 
Üst Alt